.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Значи ми казваш вместо комп за 1200 да си зема комп за 700-800 с двуядрен 2 гб рам и 9800гт да го дам на някое хакерче да го клокне така ли ? ми тогава ми напрай конфиг такъв ще ми го клокне6 6ти дам 100лв и сички са уредени ?не моа схвана опитвате се да ми йажете че разликата ще е в парите а не в производителността ?????

house това беше само да вида реакцията ,все още съм със същия комп entium d двуядре 2.8 2 гб рам 9600 gt silent да те попитам примерно не мога ли да зема ново дъно 2 гб рам ддр3 и да клоквам
    ??????????? аз съм на 16 вече комп за кога ???преди бях с друга нагласа но един човек ми опресни мозъка ......

Цитирай Първоначално написано от geim4e
    Значи ми казваш вместо комп за 1200 да си зема комп за 700-800 с двуядрен 2 гб рам и 9800гт да го дам на някое хакерче да го клокне така ли ? ми тогава ми напрай конфиг такъв ще ми го клокне6 6ти дам 100лв и сички са уредени ?не моа схвана опитвате се да ми йажете че разликата ще е в парите а не в производителността ?????

Kупи си за 1200 дет ти дадох, след това си вземи нов монитор и си готов. Обясних ти и след време като решиш как да си го ъпгрейднеш, след 1-2 години...Изприказвах достатъчно, смятам въпроса за приключен и няма да гледам повече темата.

@ponomen клоквай,ъпгрейдвай, блъскай чикии,прави кфото искаш, сума теми ти изписах само продължаваш да питаш глупости.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен
    Тъкмо ще лягам да спя и да видя форума, чета аз коментарите и съм почти заспал и като прочетох ей това "@ponomen клоквай,ъпгрейдвай, блъскай чикии,прави кфото искаш, сума теми ти изписах само продължаваш да питаш глупости. " направо ми се сви стомаха от смях
    Иначе много добре си ги наредил и те не знаят какво искат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си