- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Възможно ли е ... ?!
Начи неска влизаме си в час нали сичко ок и аз нали си зех запалката и почнах да си играя с нея ... и ши...козната ми учителка по математика (тя е и зам.директор и е ебати коня) ми се развика , изгони ме от час ама тва ряпа да яде пред тва , че ми каза , че ше ме изключи ... аз й викам , че няма се повтори , тя ми разпраа , че не й дремело и че едва ли не е късно да се извинявам...та няколко пъти каза , че съм аут ... мамицата й мръсна ... 8ми клас съм ... много съм притеснена , въпреки че ляляляля обаче е голяма злоба тая и много ме е страх ... и като излизах нали там като ме изгони и ми вика стой и ме чакай пред вратата след часа ... и бие нали звънеца и аз неква разтреперена и прочие и тая само ме погледна и нищо не ми каза ... ебати ... искам да ми кажете дали е възможно за такава простотия да ми прецака живота ... сигурно яко съм се филмирала обаче мноо ме е страх да не ми бие шута ... ми тва е в общи линии , моля за нормални коментари щото определено не ми е много забавно ...![]()
Едва ли.. По скоро е искала да те стресне. за една запалка няма да те изключи, това не зависи само от нея. Пък ти друг път в ръце дръж само химилката и не си играй, че да ти е мирна главата.
Замисли се кой нормален човек би си играл със запалка в час .......
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
ебахти нищо не разбрах
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Еми да не си си играла. Ние какво да направим?
Едва ли ще те изключат.
Ще има някаква комися , класната ми каза и ще трябва да отида ...
Обичам !
Еми сега ще си сърбаш попарата..![]()
As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.![]()
Always in my heart
Щом ще има и комисия.. значи шанса да те изгонят е много голям (добре де, шанса да останеш е минимален, или поне ще се отървеш с наказания). Предполагам си в ново училище. Как за 1 месец до сега е решила да те гони. Струва ми се спестяваш доста подробности, за да се изкараш невинна. Както казаха по-горе - ще си сърбаш попаратаПървоначално написано от krissy7
Другия път да знаеш, че не се играе със запалка, че и в час
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Първоначално написано от ameli
Не спестявам абсолютно нищо ! Никога в нейн час не ми е правила забележка , не съм говорила и не съм й пречила на работата ! Така че ... Другото което е днес поговорих с нея и тя каза да кажа на майка ми и баща ми , че пуша по възможност преди родителската среща , а тя щяла да си помисли кво да прави с мене...мисля , че няма нищо да стане освен едно наказание ...
Обичам !
кажи й , че не пушиш, а че това не е твойта запалка. невинна до доказване на противното!
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Подари й букет за извинение!;д
Мисля , че вече нещата не са толкова зле ... едва ли ще ме изключи , а и щом ги отлага така нещата ...![]()
Обичам !
хах, само си е играла, това нищо не значи.Първоначално написано от ecstazy
Немогат да те изключат за такова нещо, ще е просто нечувано.
Егати, какво е това училище?!
![]()
самата постъпка да си извадиш запалка, дори да не е твоя и да почнеш да си я подмяташ примерно е глупава. Все едно не знаеш, че учителя ще те хване и какво друго да си помисли освен, че пушиш :}Първоначално написано от danibebi
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Първоначално написано от ecstazy
Ми едно момче ме попита дали имам запалка , дадох му я , той ми я върна и тогава почнах да си играяИначе съм на последния чин от страната на вратата а тя е на бюрото си от страната на прозорците ... та бях изумена като разбрах , че ме е видяла ...
Обичам !
Тая е няква изкуфяла дърта чанта ! Ако бях на твоето място бих й се изсмял в лицето - повече от забележка в бележника за това не може да ти постави ако ще да е любовница на министъра на образованието![]()
И на мен ми се струва малко нереално да те изключат заради такова нещо. Колкото и да са строги правилата в едно училище до сега не съм чувала за случаи, в които за правели големи проблеми, камоли изключване, заради такива дребни нещаБи трябвало да се разминеш най-много с някоя забележка или в най-лошия случай - мъмрене пред родителите.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Хаха, спокойно, няма! Ние предната година един от нашия клас във час по История, където отново ни предава заместник - директорката, му кацна на тоя една пчела на главата, и ония като изпадна във паника, почна да бяга из стаята, и скочи през прозореца! И му вика после :
- На следващият съвет те изключваме!
Ама все още си е във нашия клас, сега сме осми клас!![]()
Първоначално написано от programings
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
едва ли ще те изключи
омгомгомгомгогмогмгогмгог могмогмгогмогмПървоначално написано от fenastz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от britzy
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Първоначално написано от BeezyJey
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()