- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е :О
Възможно ли е когато се прави анален секс при влизане и при излизане да излезе фекалии(лайна).И ако е възможно как да се премахне![]()
Да, бръкни си с пръст в задника и виж дали ще излезе фекалийка.Първоначално написано от kyka1
Ходи се до кенефа преди това и си измиваш задника добре под душа или си правиш клизма (ма това е малко по-"сложно" така да се каже)Първоначално написано от kyka1
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
много неловко би било, ако все пак се случи![]()
...and it turned 0ut that all she ever needed was l0ve.
Някои лубриканти действат разхлабващо на някои хора. Може да се получи доста конфузна ситуация![]()
анален секс SUXX![]()
+1Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Анален ми е много по ....симпатичен от вагиналния.Падам си по хардкор неща и чрез него свършвам най-бързо.Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
Възможно е ако го вкарат изведнъж на момичето/момчето( ако е педераст) да се получи гаф.Познавам такива личности
За щастие още не са ме осирали , дано и да не се случи
Може ами ... те тъпчат отзад/или тъпчеш и куреца се изкара по-рязко може да се получи вакуум и да текнат лайна![]()
![]()
![]()
Принципа на онези гумените за кенеф дето се чисти
![]()
За тая работа си има друга дупкакво ви става с тоя анален секс ... иди наеби една овца и ще разбереш дали ще излезе нещо
![]()
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
Да,възможно е..
Преди анален секс е препоръчително
да си направиш клизма...
Ако ли не - трябва да се измиеш мноооого
добре..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ами преди да започнете бъкаш 23 или 25 клечки за уши . (не за зъби!) и чистиш![]()
![]()
DeTee saM i dEte 6tee sI ostaNA s s1shtIte deCki me4tI (sun)
Клизмата не е задължителна . Трябва само хубаво миене .Не ми се е случвало даже да има някакъв намек за фекалия по презерватива , нито пък миризма като съм правил анален секс.
Пък и честите клизми , доколкото знам не са много полезни
тоалетна хартия
С тоалетната хартия докъде предлагаш да си бръкне?Първоначално написано от RedHood
![]()
~ Luv ya!