.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Вярно ли е че при мъжете любовта идва по-бавно?

Здравейте
    Искам да ви попитам , мислите ли че при момчетата/ мъжете им трябва повече време да обикнат , от колкото при нас жените? Любовта по -бавно ли настъпва при тях , повече време ли им трябва да се привържат наистина към някоя?
    Та пиша това относно заради моят приятел, ходим вече месец и 11 дни, но той все още твърди че не ме е обикнал , чувства повече моментни емоции, но обич още не.. казват че може да не е отключил чувствата си все още , а може да не ги е осъзнал , а може просто да не сме един за друг .. та затова реших да пусна тема , не намерих материали в интернет относно тази тема ,, и благодаря предварително ))
    Just SmiLe

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Знам че мъжете по бързо се влюбват от жените това е на биохимично ниво и е научно доказано

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Строго индивидуално е, но някои действително се привързват по-трудно. Изчакай още няколко месеца и нещата ще се подредят. Месец и половина не е чак толкова дълго време.

Най-трудното за момчетата е да забравят момичето, което са обичали... На момичетата им е много по-лесно. Разбира се, това са мои виждания

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Остави го момчето да ти каже че те е обикнал когато се чувства готов той, а не когато на теб ти се иска? Той защп ти ги казва тези неща ти ли го разпитваш? Ако е така - по добре спри, че ще му омръзне по някое време

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^Предполагам тя го разпитва. А и любовта се доказва с жестове, не само с празни думи. Рано ви е още.

Голям фен
    Моята половинка ми каза на третия месец от връзката ни,че започвал да се влюбва в мен.Каза го съвсем спонтанно и беше неочаквано за мен,но ми хареса
    Така,че дай му време да почувства необходимост сам да ти признае,че е влюбен в теб.А и дори да не каже,мисля,че тези неща се усещат.В простите неща,ежедневните малки жестове,там е където се открива първо обичта и грижата за другия.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Първо - месец и 11 дена е прекалено кратко време ... Как очакваш да те обикне толкова бързо?!
    Второ - всичко си е строго индивидуално Понякога мъжете са по-обичливи,понякога не ...

ами значи стана така че говорихме вечерта като какво ме обича повече и ме цени та той отговори само като приятелка че все още не може да ме обикне като повече , и се вбесява сам на себе си.. та и аз го разпитвах и решихме да си дадем време , само да кажа че той ми каза ' е ти кво очакваш да се оженим някой ден ли ? ' и ми стана много тъпо .. все пак той е на 17 аз на 14 до сега не сме имали много опит аз 3 връзки а той 4 ... и двамата не сме се задържали по доста време с половинките си , и то по тяхна вина и сега незнам дали ще почувства любов , влюбване , защото не мисля че много време ще е това' ще си дадем време' .. с една дума' криза' ;х незнам какво да правя ; (((
    Just SmiLe

Зависи от човека и неговият характер . При всеки е различно

Мега фен Аватара на L0ST
    Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    Знам че мъжете по бързо се влюбват от жените това е на биохимично ниво и е научно доказано
    мъжете по-бързо хлътват по момичетата... А за любовта не мога да коментирам, както кзаха - индивидуално е
    Lexynnka

Град
    Русе, Rousse
    По добре да ти казва, че не те обича все още от колкото да те лъже поне е откровен ако трябва да сме честни, малко хора си заслужават да бъдат обичани на тази възраст
    Спорта пречи на цигарите :P

Мега фен Аватара на FuckedUp
    ЗАВИСИ ОТ ЧОВЕКА!
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Град
    TaM..
    Зависи , ако не си му пуснала и на 2-рия ден може да ти каже ,че те обича.
    На мен да кажа това на бившата ми отне около 4-5 месеца.
    Аз лично не показвам емоции и чувства толкова често.
    Ама има някои разлигавени , дето като тръгнат с някое момиче и на 6-7 ден вече се Luff...идиоти.

Супер фен Аватара на Korrnyy
    При нас приятеля ми се влюби прьв. Така че зависи от човека!
    Трагедията е пълна...

Град
    София
    Не е верно, зависи от мн неща

хм незнам ... приятелят ми ми каза че ме обича м-у 1-вия и 2-рия месец .. Доказвал ми го е многократно и подължава да ми го доказва.. може би при вско мом4е е различно ..незнам

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Идва тя след мусаката и слатите да
    Creative Technologie

Град
    София
    Наистина това е прекалено индивидуално за да се даде конкретен отговор. Обаче от това, което прочетох ми направиха впечатление 2 неща:

Явно доста хора не знаят не само разликата между това да си влюбен и това да обичаш, ами и самото значение на 2-те думи.

Що за връзки имате, ако можете да държите един на друг само като приятели? И как очаквате да ви кажат "обичам те" след едва няколко седмици? Ако вас ви попитат дали сте обичали истински някога вероятно ще отговорите "не знам"? На повечето хора им отнема години докато могат да са сигурни в думите си, за да го кажат.
    Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

Град
    Варна, моретоо :)
    съдейки по действието им в леглото - не
    хЪх...

Град
    Плевен
    мъжете знат ли кво е любов..

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Град
    Варна, моретоо :)
    Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    хахахаха го казва СЪЩЕСТВО от женски пол!!! дето искате по няколко различни кура ....
    хЪх...

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    хахахаха го казва СЪЩЕСТВО от женски пол!!! дето искате по няколко различни "мъжкия полов орган" ....

Това е СЪЩЕСТВО от женски пол което иска СЪЩЕСТВА от своя пол Имам впредвид "закуската"

Вярно ли е че при мъжете любовта идва по-бавно?

А понякога дори не идва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си