- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярно ли е че при мъжете любовта идва по-бавно?
Здравейте
Искам да ви попитам , мислите ли че при момчетата/ мъжете им трябва повече време да обикнат , от колкото при нас жените? Любовта по -бавно ли настъпва при тях , повече време ли им трябва да се привържат наистина към някоя?
Та пиша това относно заради моят приятел, ходим вече месец и 11 дни, но той все още твърди че не ме е обикнал , чувства повече моментни емоции, но обич още не.. казват че може да не е отключил чувствата си все още , а може да не ги е осъзнал , а може просто да не сме един за друг .. та затова реших да пусна тема , не намерих материали в интернет относно тази тема ,, и благодаря предварително ))
Знам че мъжете по бързо се влюбват от жените![]()
това е на биохимично ниво и е научно доказано
![]()
![]()
Строго индивидуално е, но някои действително се привързват по-трудно. Изчакай още няколко месеца и нещата ще се подредят. Месец и половина не е чак толкова дълго време.
Най-трудното за момчетата е да забравят момичето, което са обичали... На момичетата им е много по-лесно. Разбира се, това са мои виждания
Остави го момчето да ти каже че те е обикнал когато се чувства готов той, а не когато на теб ти се иска? Той защп ти ги казва тези неща ти ли го разпитваш? Ако е така - по добре спри, че ще му омръзне по някое време
^Предполагам тя го разпитва. А и любовта се доказва с жестове, не само с празни думи. Рано ви е още.
Моята половинка ми каза на третия месец от връзката ни,че започвал да се влюбва в мен.Каза го съвсем спонтанно и беше неочаквано за мен,но ми хареса![]()
Така,че дай му време да почувства необходимост сам да ти признае,че е влюбен в теб.А и дори да не каже,мисля,че тези неща се усещат.В простите неща,ежедневните малки жестове,там е където се открива първо обичта и грижата за другия.
Първо - месец и 11 дена е прекалено кратко време ... Как очакваш да те обикне толкова бързо?!
Второ - всичко си е строго индивидуалноПонякога мъжете са по-обичливи,понякога не ...
![]()
ами значи стана така че говорихме вечерта като какво ме обича повече и ме цени та той отговори само като приятелка че все още не може да ме обикне като повече , и се вбесява сам на себе си.. та и аз го разпитвах и решихме да си дадем време , само да кажа че той ми каза ' е ти кво очакваш да се оженим някой ден ли ? ' и ми стана много тъпо .. все пак той е на 17 аз на 14 до сега не сме имали много опит аз 3 връзки а той 4 ... и двамата не сме се задържали по доста време с половинките си , и то по тяхна вина и сега незнам дали ще почувства любов , влюбване , защото не мисля че много време ще е това' ще си дадем време' .. с една дума' криза' ;х незнам какво да правя ; (((
мъжете по-бързо хлътват по момичетата... А за любовта не мога да коментирам, както кзаха - индивидуално еПървоначално написано от chemist9009
Lexynnka
По добре да ти казва, че не те обича все още от колкото да те лъжепоне е откровен
ако трябва да сме честни, малко хора си заслужават да бъдат обичани на тази възраст
![]()
Спорта пречи на цигарите :P
ЗАВИСИ ОТ ЧОВЕКА!
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Зависи , ако не си му пуснала и на 2-рия ден може да ти каже ,че те обича.
На мен да кажа това на бившата ми отне около 4-5 месеца.
Аз лично не показвам емоции и чувства толкова често.
Ама има някои разлигавени , дето като тръгнат с някое момиче и на 6-7 ден вече се Luff...идиоти.
При нас приятеля ми се влюби прьв. Така че зависи от човека!
Трагедията е пълна...
хм незнам ... приятелят ми ми каза че ме обича м-у 1-вия и 2-рия месец .. Доказвал ми го е многократно и подължава да ми го доказва.. може би при вско мом4е е различно ..незнам
Идва тяслед мусаката и слатите да
![]()
Creative Technologie
Наистина това е прекалено индивидуално за да се даде конкретен отговор. Обаче от това, което прочетох ми направиха впечатление 2 неща:
Явно доста хора не знаят не само разликата между това да си влюбен и това да обичаш, ами и самото значение на 2-те думи.
Що за връзки имате, ако можете да държите един на друг само като приятели? И как очаквате да ви кажат "обичам те" след едва няколко седмици? Ако вас ви попитат дали сте обичали истински някога вероятно ще отговорите "не знам"? На повечето хора им отнема години докато могат да са сигурни в думите си, за да го кажат.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
съдейки по действието им в леглото - не![]()
хЪх...
мъжете знат ли кво е любов..![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
хахахаха го казва СЪЩЕСТВО от женски пол!!! дето искате по няколко различни кура ....Първоначално написано от xKiFlA
![]()
хЪх...
Първоначално написано от RoSKo0o0
Това е СЪЩЕСТВО от женски пол което иска СЪЩЕСТВА от своя пол![]()
![]()
![]()
Имам впредвид "закуската"
![]()
![]()
Вярно ли е че при мъжете любовта идва по-бавно?
А понякога дори не идва![]()
![]()
![]()