.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Град
    Варна, моретоо :)
    Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    мъжете знат ли кво е любов..
    хахахаха го казва СЪЩЕСТВО от женски пол!!! дето искате по няколко различни "мъжкия полов орган" ....

Това е СЪЩЕСТВО от женски пол което иска СЪЩЕСТВА от своя пол Имам впредвид "закуската"
    хЪх...

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Цитирай Първоначално написано от PoRcHeTaTa1
    Вярно ли е че при мъжете любовта идва по-бавно?

А понякога дори не идва
    Не разбрахте ли че любовта е на биохимично ниво....има едно вещество което се нарича фенилетиламин в организма се превръща в допамин и отива в мозъка.В резултат на фениетиламина човек се влюбва като преди да се случи това се извършват около 30 биохимични реакции.Заедно с допамина се активират и някои хормони и така човек се оказва в оковите на любовта.Фенилетиламина се синтезира най-лесно при мъжете.А при високи концентрации води до шизофрения...Това е цялата философия на любовта от химична гледна точка.

ПП:Фенилетиламин има в шоколода.Яжте повече шоколад

...

може би е защото момчетата не могат да го казжат в прав текст нз така си мисля,при мен се случи следното:
    С моя човек сме заедно вече 10 мес.от различни градове сме,виждаме се в мес.3,4 пъти,не ми е казва че му липсвам,че ме обича.Аз в началото му казах че се привързвам към него и той ми отговори знам и аз.и това беше....преди няколко дена го попитах дали има чуства към мен и той ми отт -ако нямах нямаше да съм с теб!Също ми направи впечатление ,че като му напиша-обичкам те и той не ми го написа, и спрях да му пиша.Тои ме попита кое е по-важно да се казва или показва,и ми написа ,че като нее ми пише мили неща не значи че не го чуства или мисли,при теб може да е същото....
    ПЛОВДИВ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си