- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Малки сладки лъжкини
Нз дали тук е мястото за тази тема ,но някой ще ми отговори ли кога се очаква да излезе 4 книга от поредицата Малки сладки лъжкини?
Благодаря предварително!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
То мястото е тук, но честно казано за първи път я чувам тази книга.![]()
Много е готина тая поредицаПрепоръчвам на всички момичета да я прочетът.Аз съм чела само 1 и 2-ра книга и сега чакам и другите.
{}{}{}ТОЗИ ПРОФИЛ ВЕЧЕ Е НА ДРУГ !
ren, излезе и третата книга Мис Съвършенство.
Четвъртата не зная кога ще излезе.
Аз съм чела 1вата но нз кога ще излезе 4тата![]()
Ами аз мислех,че са известни тия книги,щот са СВЕТОВЕН БЕСТСЕЛЪР!Всъщтност в Гугъл не пише нищо за 4 книга нито в 3-тата .Raybeez:Знам че съм написала тази тема в друг раздел и е заключена.Сори,просто си мислех,че повече хора ще отговорят
![]()
За пръв път я чувам тази книга. Малко информация?
Да взех си я и третата и в момента я четаМного е готина тая поредица супер ме кефииииииииииии
the_best_f Ами разказва се за 5 момичета ,които са най-добри приятелки,но едната от тях изчезва и след това я намират погребана в задния двор на къщата й.Другите момичета се разделят смисъл вече не се толкова добри приятелки и започват да си живеят живота по отделно.Имат много проблеми и някой постоянно им пише заплашителни бележки че ще разкрие тайните им.Въпросния човек постоянно ги следи и знае всичко за тях АБСОЛЮТНО всичко.Направо пиши в гугъл ,,МАлки сладки лъжкини" и ще ти излезе повече информация за тях
![]()
За пръв път я чувам..
А всъщност - кой е авторът на книгата..Изглежда ми интересно
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Изглежда страшна-първо некфа умрела,после некъф stalker гадничко е
Миии . . . Не съм я чувала ! :S А кой е автора наистинаь
SmilezZz и на мен ми изглежда интаресно !![]()
The day i w!ll stop lov!n you !s the day when ! close my eyes forever...
ее, лудница ше е.. ама тка е, като пазят тайни...![]()
Изглежда ми интресно,сега прочето резюмето...Някои може ли да каже дали я продават в Хеликон?
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Мерси много за информацията, ren.![]()
Тази книга ми я взеха от библиотеката. Така де, четвъртата. Не е смислена, ама поне е интересна. Айде, чакам да разбера кой е убиеца.
Обаче тая книга изглежда интересна като за момиченца , навлизащи в пубертета , просто ви е интересно кой е убиеца , нищо смислено . Не съм я чела , но няма и да ми хареса .Ебати бозата като здрачовете и други простотии
![]()
Пс : Не стига , че е тъпа , ами и не е страшна , значи НЕ![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
ами няма нищо общо с здрач или там другите и няма за цел да е страшна,просто разказват проблемите на тийнейджърите и трудният им животпроблеми с гаджетата им с родителите им в училище и на всичкото отгоре и с този ,който ги заплашва да разкриее тайните им :P
Авторката е Сара Шепард
Мерси за отговораПървоначално написано от ren
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Няма ли филм, нещо?![]()
супер поредица препоръчвам я на всички![]()
Скоро ще излезе първата серия ......![]()
![]()
![]()
![]()