Здравейте. Тази година съм 11ти клас, но не знам, искам да се ориентирам какво точно искам да уча. За сега само знам, че ще е с история и литература, иначе уча в немска езикова, но го ненавиждам тоя език от дъното на душата си. Може би са се паднали такива учители, които са ме накарали да го мразя, не знам, може би щото го уча вече 11та година, не знам, дотегнал ми е. Харесвам повече английския, но проблема ми е, че ми е втори език, тоест нивото е по-ниско, т.е. с език не мога да кандидатствам. Насочила съм се евентуално към УНСС, СУ, ЮЗУ, ВТУ, някъде там. Сега идва въпросът с какво точно да кандидатствам?! Имам няколко идеи, но наистина не знам коя е най-перспективната. Ще кажете сигурно право, но ми се струва, че всеки втори го е завършил, т.е. има голяма конкуренция. Но все пак ако искате ми предложете и него, де. Нямам познати, завършили това, не съм запозната. Та имам идеи да уча Европеистика, Международни отношения, Бизнес администрация, Публична администрация. За всички съм чела адски много, и все се намира някой да го оплюе. За сега съм се спряла на международни отношения, не на международни ИКОНОМИЧЕСКИ отношения, а само на международни Някой ако знае нещо (в което се съмнявам, повечето тук са си още ученици) да помага, нови идеи ако иска да дава, нещо. Все ще ми е от полза. Мерси