- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момчета кефите ли се....
Еми вчера видях темичка "момичета кефите ли са на момчета с стегнат корем" и ми стана интересно дали момчетата се кефат на момичетата със стегнато коремче![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Не, ти луда ли си !!!!!!!! Кефят ме само шкембаци! Яки, големи и ако може да има косми !!!
да, доста даже. много е привлекателно да има някакъв хубав релеф (и все пак нежна де. не някаква културистка дето сякаш има тухли на шкембака).
на мен лично тотално ми е писнало от момичета които си мислят че момчетата харесват някакви "слаби", хилави, изпосталели анорексички вместо такива с добре развити и все пак нежнички тела.
това си е най-хубаво - хем можеш да го гушкаш, хем си личи че уважава тялото си.
ей т'ва за мене е пърфект като коремче! достатъчно мекичко, достатъчно стегнато и секси
Отвратително е момичето да е с някакъв отпуснат шкембак.
Днес видях няква 50 килограмова , ама имаше отпуснат корем...ужас
Да добавим и стрии. Обожавам големи шкембаци със стрииПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Естествено. Та кой не харесва?![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
даа повечето момичета го имамеПървоначално написано от DarkTemplar
и мен ми харесва![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Какво искаш да кажеш с това? ... че като е 50 кила е дебела? Извинявай, но аз съм 1,75 и тежа 65-66 кила и несмятам, че съм дебела.Първоначално написано от FlipY
Височината има голямо значение...![]()
Не,има предвид,че е слаба,но отпусната.Първоначално написано от eminem213
То аз съм 1,75 и тежа 55 килограма и пак имам малко коремче.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Първоначално написано от eminem213
не
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
Първоначално написано от FlipY
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Не бе , не че е дебела , ама като е в профил някаква уж клечеста , а пък има коремче такова отпуснато,което бая издува тениската и в долната част, малко над кръста.
абе никой не иска тухлена жена ма и повечето хора не искат някоя дет да се лее по дивана така че прави изводи![]()
![]()
ам ако не мн голям корема не ме притеснява
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Ако коремът можеш сам да го обгърнеш с ръце, дамата не е от класа. Всички знаят, че истинските жени имат нужда от минимум трима мъже хванати за да могат да покрият периметъра им.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Приятелят ми ужасно много се поддържа ... има супер релефно тяло, аз също си поддържам фигурата, но той категорично каза, че НЕ иска коремът ми да е твърд, стегнат ... той сега, не е отпуснат, но той каза, че даже му харесвало, ако имам коремче![]()
Харесвам да има леко коремче и да е леко пухкава , за да мога да е гушкам постоянно![]()
Падам си по такива дето все едно са глътнали сателитна чиния на булсатком...
Може би ЛЕКО коремче. Мисля че е секси.![]()
С стегнато коремче, стегнато дупенце .. това е жената на живота ми![]()
да по-добре е е да не бие на очи
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт