- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Не мога да се набирам.
червените линии наистина какво означават защото съм чувал че има мазнина така или е друго
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
сетих се за Meet the spartans оня дебелак дето му рисуваха плочки![]()
Greennight.
От първия път да не можеш да се набираш си е съвсем нормално, дори и да си ходил на фитнес и тнт.
Лицевите опори също не са надежда ,че ще се набираш повече на лоста.
Първо 1 набиране, след 2 седмици ще почнеш 2 и така постепенно.
Така поне казва дядо ми, който е бил спец в това.![]()
да не правя нова тема, ще пиша тук.
тежа 59кг., мога да правя по 10 повторения с длани, насочени към мен. с ръцете напред и едно не мога. на скрипец вдигам 80 кг. с 3-4 повторения. но на лост не мога и това е. техниката ли ми куца или какво?
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
59 кила, не можеш да се набираш с "ръцете напред" и "вдигаш"(не знам как се вдига от скрипец) 80 кила... странноПървоначално написано от JackSparrow
И на мен ми е странно.Трябва да си супер изчистен за да ги вдигаш тия кила с тия кила,а пък не можеш такива набирания.Първоначално написано от AiiHafteee
59 кила си и дигаш 80 кила от скрипец,а не можеш да се набираш ?![]()
Не на всеки му се отдават. Аз пък с ръце на пред прая 1:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ръце напред, ръце назад.Какви са тея глупости .. има надхват и подхват, какво е това "палецът ми сочи към мола, апък показалецът - към градинката"
И тоя 59-килограмовия - с кое си ги "вдигаш тея 80кг .. на мен доста интересно ми звучи ..
До автора : в деня, в който правиш гръб, започни с набиранията, които те тормозят.Направи 2 или там колкото можеш, почини и направи още толкова.После почваш тренировката и така.След време ще има ефект, аз така започнах кофичките![]()
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Като бях начинаешт точно като тебе на лостове и правих 10 отпред но отзад не можех повече от 2 но като почнах по редовно да се опитвам ставаше нз братле туи вече е до практика![]()
Аз се научих с негативни повторения и с време. Отивам, скачам на лоста чак до положение, в което съм се набрал и почвам бавно да се отпускам надолу. След няколко дена си починах и после отидох и се помъчих да се набера. Стигнах с челото лоста. И другия ден се мъчих, после пак си починах и накрая почнах да правя по едно. След това с редовни тренировки се научих.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.