- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя харесва ли ме?
Значи има едно момиче което преди не ми обръщаше никакво внимание и аз не се опитвах да и го превлека но един ден тя започна да разговаря с мен и започна да се закача с мен(по добрият начин)но не е само с мен тя с почти всички момчета от нашият клас но с мен малко повече това значи ли че ме харесва?Не искам да я питам защото питах едно друго момиче преди и това момиче ми отказа после целият клас ми се присмиваше но сега не ме закачат и незнам дали да се пробвам но според вас дали ме харесва?Но все пак тя е една от най-красивите момичета за доста мои приятели я харесват и ако започнем да ходя с нея може да си имам неприятности?
Ако усещаш,че си черна фигура в класа и даскало - едва ли ще се излъже за тебе пък може и блудница да е.![]()
Ако обаче се опасяваш от злобни погледи и шансове да те смачкат някъде - сам си преценявай дали си заслужава.
Третия вариант е ако не си първото - дeйствай,а не чакай и да не ти дреме за другите.![]()
Незнам на колко години си,но мисля,че е по-подходящо да си мълчиш.Казваш,че тя се закача със всички,но с теб повече,да ама утре ще се закача с друг повече,струва ми се,че момичето просто обича да е център на внимание,пък и е една от най-красивите,а ти си по-притеснителен явно,така че нямай голяма надежда,защото тя е свикнала да е ухажвана от много момчета и няма да рискува да си опетни репутацията,ако ме разбираш...А относно "приятелите ти"-те не са ти никакви приятели щом са ти се смяли,когато момиче те е отрязало.Зарежи ги!Извинявай ако съм била малко груба,но така стоят нещата при тииновете!
означава че си загубеняк КВи са тея тъпи теми ве ..
говори с нея
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Явно си някав до 15 щом пускаш такава тъпа тема.
Какво те интересуват другите на какво мнение ще са ако нещо се случи между вас , но не се надявай на много![]()
И едва ли е толкова красива , че да отнесеш някой и др шамар от съученик .
Говори с нея както ти казват по - нагоре
хаха и в моя клас имаше такива кифли(или друг вид закуски)![]()
![]()
Ако не ти издържат хормоните пробвай да ходите![]()
В този живот важно е да опиташ от всичко което ти се предлага
![]()
![]()
![]()
Страх те е, да не те набият?
Temet Nosce
벨야카
Първоначално написано от umri
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Уау, щом е говорила с теб и се е закачала повече с теб, отколкото с другите момчета - бих казала, че е лудо влюбена в теб.Предложи й.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
ти като я харесваш кво ти пука от приятелите ..Първоначално написано от topeto35
ама такива сте страхливци чееее
по темата. не вярвам да те харесва повечето момичета гледаме ама не значи че харесваме някой![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Какво ще рече закача ?![]()
As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.![]()
Always in my heart