.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Град
    HaSk0V0 CiTY

Тя харесва ли ме?

Значи има едно момиче което преди не ми обръщаше никакво внимание и аз не се опитвах да и го превлека но един ден тя започна да разговаря с мен и започна да се закача с мен(по добрият начин)но не е само с мен тя с почти всички момчета от нашият клас но с мен малко повече това значи ли че ме харесва?Не искам да я питам защото питах едно друго момиче преди и това момиче ми отказа после целият клас ми се присмиваше но сега не ме закачат и незнам дали да се пробвам но според вас дали ме харесва?Но все пак тя е една от най-красивите момичета за доста мои приятели я харесват и ако започнем да ходя с нея може да си имам неприятности?

Ако усещаш,че си черна фигура в класа и даскало - едва ли ще се излъже за тебе пък може и блудница да е.

Ако обаче се опасяваш от злобни погледи и шансове да те смачкат някъде - сам си преценявай дали си заслужава.

Третия вариант е ако не си първото - дeйствай,а не чакай и да не ти дреме за другите.

Незнам на колко години си,но мисля,че е по-подходящо да си мълчиш.Казваш,че тя се закача със всички,но с теб повече,да ама утре ще се закача с друг повече,струва ми се,че момичето просто обича да е център на внимание,пък и е една от най-красивите,а ти си по-притеснителен явно,така че нямай голяма надежда,защото тя е свикнала да е ухажвана от много момчета и няма да рискува да си опетни репутацията,ако ме разбираш...А относно "приятелите ти"-те не са ти никакви приятели щом са ти се смяли,когато момиче те е отрязало.Зарежи ги!Извинявай ако съм била малко груба,но така стоят нещата при тииновете!

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Хоризонтално
    Creative Technologie

означава че си загубеняк КВи са тея тъпи теми ве ..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    говори с нея
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Нем
    Creative Technologie

Фен Аватара на MilenMns
    Град
    Sofia
    Явно си някав до 15 щом пускаш такава тъпа тема.
    Какво те интересуват другите на какво мнение ще са ако нещо се случи между вас , но не се надявай на много
    И едва ли е толкова красива , че да отнесеш някой и др шамар от съученик .
    Говори с нея както ти казват по - нагоре

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    хаха и в моя клас имаше такива кифли(или друг вид закуски)
    Ако не ти издържат хормоните пробвай да ходите В този живот важно е да опиташ от всичко което ти се предлага

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Страх те е, да не те набият?
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от umri
    Страх те е, да не те набият?

Мега фен Аватара на vagarious
    Уау, щом е говорила с теб и се е закачала повече с теб, отколкото с другите момчета - бих казала, че е лудо влюбена в теб.Предложи й.

Big or small, lies are lies!

Град
    Плевен

Re: Тя харесва ли ме?

Цитирай Първоначално написано от topeto35
    Но все пак тя е една от най-красивите момичета за доста мои приятели я харесват и ако започнем да ходя с нея може да си имам неприятности?
    ти като я харесваш кво ти пука от приятелите ..
    ама такива сте страхливци чееее

по темата. не вярвам да те харесва повечето момичета гледаме ама не значи че харесваме някой

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Какво ще рече закача ?
    As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.
    Always in my heart

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си