...
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Наостри си го като ти е тъпо.
апфф...Първоначално написано от SemperFidelis
![]()
Заради ТОЧНО това нещо ти се сдухваш? 'Щото някаква парцалана се награбва с всеки, който би й угодил на селския манталитет? Ти нормална ли си, бе?Първоначално написано от DarkGirll
![]()
Смени средата, че чалга фръцлите около теб тотално са ти объркали ценностната система.
И момчетата идват с времето. Не на 12, не на 16, не на 35, а когато от теб спре да лъха на отчаяние. Естествено, трябват и повече запознанства. И не, това не означава да излизаш сама и да се запознаваш със сульо и пульо, а да започнеш да създаваш нормални социални отношения с хората около теб и да се опиташ да се впишеш в някаква компания.
Няма изведнъж да си харесаш някой.Това ще дойде неочаквано.Така че, не мисли за такива глупости ами си живей живота.![]()
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
О не се уточних имам предвид непознати двойки.. иначе благодаря за отговораПървоначално написано от mArMaLaDkA
!
Ами всичко ще си дойде на местата, и ти ще срещнеш момче.То това не можеш да го решиш ти кога ще стане ..
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Пусни снимки в форума и чакай , ще оправиш дреболията.
То тва нестава така като му дойде времето ще си намериш подходящо момче . При мен нещата винаги стват когато най - малко очаквам , няма да се отчайваш![]()
А може и да не станат![]()
Creative Technologie
има време,просто не го мисли
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
аз съм по зле - в това положение съм цял живот .![]()
Първоначално написано от frnkcstl
![]()
![]()
![]()
![]()
13 години ?
Creative Technologie
Кажи ми име, град, години и ми дай снимка. Щи уредим...
Temet Nosce
벨야카
Недей да се вкарваш във филми ,защото колкото повече самата ти си набиваш в главата,че положението е зле и има проблем и си самотна..толкова повече ще ти е кофти. Ще се появи , когато най-малко го очакваш..
Мерсии за отговорите![]()
лалалаа
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.