Здравейте.Сигурна съм,че много от вас(дори доста голяма част) ще ме упрекнат за това,което ще разкажа сега,но няма как да върна нещата.Преди време пуснах тема,че искам да изляза с едно момче,с което се запознах в интернет,тои на 23,аз на 17!Е направих го! Излязохме,разходихме се,след това той ме покани у тях и така аз му се отдадох(това беше първият ми път).Направих го с цялото си съзнание,знаех,че е грешно,на първата среща,дори не бях сигурна какво изпитвам към него,а още по-малко той към мен,но сега знам.Влюбена съм в него.Определно искам да имам сериозна връзка с него,но нещата се усложниха.Незнам какви намерения има той относно нас,но по нищо не издава дали иска или не иска да е с мен.В един момент е страшно мил,нежен,а в следващия усещам някакъв хлад!Не съм му признала какво изпитвам,но много ме е страх,че може да си е изградил грешна представа за мен,заради това,че му се дадох толкова лесно..много съм объркана.Да му кажа ли или е рано,не искам да го уплаша със серизноте си намерения и той да се отдръпне,но от друга страна не мога да чакам,смазващо е!ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ!