Аз те разбирам.. повярвай.Бившия ми приятел нищо не оценяваше,дори ми изневери, простих му и накрая той ме заряза ,защото съм му била натяквала колко долно е постъпил.В случая беше гузен и не можеше да понесе, че аз страдам и се измъчвам докато той спори,оправдава се и някакси не му пукаше особено за мен, тъй като той си беше направил кефа..така или иначе.Също ми беше голямата любов и като теб безнадеждно търсех отговори къде ли не,опитвах и с други момчета,но никой от тях не беше той, но ето сега съм вече година със сегашния ми приятел,който ме цени, уважава ме и ме поставя на първо място. Бившия ми ни видя,мисля,че чак сега осъзна какво изгуби и ме вижда наистина щастлива .. та това което казвам е,че щом това момче казва,че няма чувства и е толкова горд колкото и трудно да ти е опитай.. положи усилия и продължи напред, вземи си поука от моята история и Тъй като аз също се дразня на хората,които вместо да помогнат те критикуват.. те подкрепям и се надявам поне малко да съм ти помогнала. Успех!