^ ок, хуу. са ако можеш и да ми обясниш какво се има предвид под "енергия" (защото ВСИЧКО е заредено с енергия - кинетична, топлинна и тн) и "вибрации" (защото в крайна сметка нищо не е застинало, всичко вибрира така да се каже - скали, атоми, кварки и надолу даже) и защо по-точно да има разлика между двете (вибрацията е израз на кинетична енергия) ще ми светне повече.
и как така чувство да може да има честота на вибрация? то е електронни импулси (енергия) в мозъка и е напълно идентично като това чувство за сране примерно (зависи колко силно ти се сере/искат пари разбира се, но иначе разликата е само и единствено в това в кой дял на мозъка е въпросния импулс).
и освен това защо става така че някакво съзнание което да не е моето ще ми интерпретира мислите телепатично и ще ми дава неща???
как така емоциите ми да са индикатор на това как вибрирам??? аз и всяка молекула в тялото ми си вибрираме непрекъснато и промяната в честотата на вибрациите е най-често температурна.
и за да получа пари е требело даизлъча вибрация? на кой бе брат? кой е тоя дето се занимава с мене по цял ден?
пък и аз доколкото знам (а съм се занимавал, повярвай ми) квантовата физика ГРАМ не обяснява това, ако ти имаш нещо по-конкретно впредвид горещо ще го оценя (пък и хората които ще ти дадът нобелова награда за откритието на хилядилетието също честно казано)
какъв е този вселенски закон и защо не го намирам нкъде освен в сайтове споменаащи дъ секрет?
пъкл и "подобниоте неща се привличат" - значи аз като мисля и излъчвам електронни импълси (защото мисленето е само и едниствено това от физична, биологична и всякадруга гледна точка с иключение на чисто метафоричната) требе да ме дръннетока ли? или мълния да ме цъфне? гледано метафорично логика има но в самата метафричност няма нищо общо със света извън въображението.
и освен това според тази логика е НЕВЪЗМОЖНО да не сме свидетели на магия от небивал размер защото ВСЕ ЕДИН от хората които са живеели на земята до този момент (106,456,367,669 според изследванията) тере да е искал да е бг братче, или пък някое от другите животни които сигурно са поне трилион пъти по-голяма цифра.
аз много искам примерно да имам супер сили (не познавам човек който да не иска) ма никога не съм могъл да летя, да бълвам огън или да пърдя пачки долари дори и когато съм бил малък и съм вярвал искренно че мога ако се опитвам много, нито пък лудите които скачат от сгради и си мислят че ще полетят не фъркат из небето ами падат като круши.
логика нема ей за'тва.
пък и ми звучи НЕВЕРОЯТНО подобно на циганките дето говорат за енергии и вибрации и на баба ми хвърчилото ама пак са бедни като мишки въпреки че а големи магьоснички всичките.
не ме разбирай погрешно д, много би ми с искало да беше вярно но...
всъщност заеби - ако беше вярно това щеше да означав че този човек е искал това да му се случи