офф...губя смисал от живота....по темата, няма да ги овъртам цял час от каде съм на колко и сам и такива простотии...нямам приятели, няма с кой да изляза да ритам, те са пълни олигофрени и ще намерят с нещо да се заядът с мене или да ми фърлят един бой..момичетата ме отбягват...момчетата ме отбягват..няма с кой да изляза..единственото ми развлечение е през 1-2 дена да се напуша с трева и тва ще е..по цял ден съм пред компа..губя смисал от живота...дори и да изчезна от лицето на земята на никой даже няма и да му пука..никой няма да забележи..и аз даже нищо не им правя..седя си и идват при мен и ще се заядът с нещо..или както неска бяха пробили едно шише там капачката му и тръгнаха да пръскат с вода и аз си седя и идват и ме пръскат без да съм им казал или направил нещо...а момичетата..те се са с тях..уникално просто им е поведението им, дразнят се бият се и момичета са с тях..барат ги за циците, задниците и те не се дърпат..и няма просто къде да изляза да се сприятеля с други хора..едно че не живея в голям град и второ че не съм по тези неща...всеки ден едно и също..отивам на даскало тормозят ме, прибирам се играя на компа до вечерта и си лягам...и пак едно и също всеки божи ден...а ако се самоубия...ще има траур 1 ден и всичко на ново ще си продължи..аз живея при баба ми и дядо ми на които сигорно няма ваобще да им пука че ме няма а майка ми работи от сутрин до вечер за някакви мизерни пари..веднъш бях излязал да карам колело и ги видях тез тапаци и почнаха да ме молят да ми висят на главата един час че да им дам 1 кръгче с колелото..дадох има че само да се махнат и го хвърлиха в морето...губя смисал от жовота..всеки ден едно и също...кажете кво да правя знам че ще има коментари от сорта на "земи една бухалка и ги пребий" но не съм от този тип хора...
благодаря че го прочетохте и се извинявам за хилядите правописни грешки но гледах да го напиша на бързо...