Цитирай Първоначално написано от blackfireXx
ем попринцип на пръв поглед ръката ми е слаба...не си личат мусколите много много, хърбав съм тъй да се каже щото имам бърз метаболизам и дори да ям мн ще кача трудно кила...но съм решен да си зимам добавки но незнам как да накарам майка ми да ми земе...парите не са проблем...но незнам как да я накарам...а немога просто да и кажа че искам да се напомпам и да им хварля боя...щото в нейните очи аз съм перфектният син който е заобиколен от момичета и се бие и не го унижава никой...
Е кой е казал, че ще й казваш, че искаш да пиеш таквиа неща, за да набиеш някой? Не можеш ли да й кажеш, мамо така и така виж колко съм слаб искам малко да наедрея т'ва онова :P Бързия метаболизъм може да се победи ;д Аз ям по 5-6 пъти на ден и си седя на едни и също килограми (68-72), но когато се контузих във волейбола и спрях да ритам и да играя волейбол, за една седмица качих 4 кг и в момента съм 76, но при мен проблема е, че трябва да кача още, защото съм 187 и не върви да съм 76 килограма. Много се отклоних от темата..
П.П: И аз изглеждам слаб, но на половината от моя клас съм им раздавал шамарите, въпреки че са по-едри от мен, така че килограмите не са нищо стига да имаш бързина и сила