.
Затворена тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: лост

лост

здравейте съфорумници...преди да отида към въпроса си да кажа на тез дещо ще пишат малоумни комендари да ходят да слушат лейди гага..
    та на 13 съм наскоро ги навърших, другата година ще правя 14 а проблема ми е че съм слаб...и реших да ходя на лост и да хапвам повечко...но реших да вземам и добавки от сорта на креатин монохидрат или джак3д защото искам да кача мусколна маса...а и не съм от най търпеливите...та мислите ли че лостове и хранителни добавки са добра комбинация ?
    попринцип правя 4-5 набирания, преди не съм тренирал..

П.П. 48-49 килограма съм...

джак3д на 13
    За тия пари по-добре си купи карта за фитнес,а другите за качествена храна.Няма нужда да си тровиш организма с тия работи-та ти не си се развил още!Тия дето ги пият тия неща имат години и опит!

как ли не се учудвам от такива коментари...

Супер фен Аватара на fatrat
    Цитирай Първоначално написано от LifeFitness0
    джак3д на 13
    За тия пари по-добре си купи карта за фитнес,а другите за качествена храна.Няма нужда да си тровиш организма с тия работи-та ти не си се развил още!Тия дето ги пият тия неща имат години и опит!
    Тва беше отговора!Темата е приключена! То на 13 е рано за протеин ,камо ли за кретин и още по малко креатинови матрици и буустери ...

Град
    TaM..
    За мускулен растеж ходи на фитнес,резултите биха били по - бързи.
    Не си хабипарите за джак3д , защото за тея пари / мисля че беше 70-80/ ще ходиш 3-4 месеца на фитнес .
    Може и да си направиш карта , а с другите пари примерно да си вземеш
    6-7 кг месо/ пилешко/, 3-4 кг ориз,малко картофи и да командироваш майка си да ти готви пилешко , варен ориз,варени картофи.
    Отиди на фитнес , даже без добавки първият месец ще избухнеш и ще качиш 3-4 кг и някой друг сантиметър.
    П.С Времето вече се разваля , надали ще искаш да стоиш навън при температури в отрицателния сектор.

ами не живея в голям град и няма фитнес..

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™

За натрупване на мускулна маса мисли след пубертета, сега може само да станеш малко по-силен и това е. А за добавки ти е МНОООГО РАНО !!!

оф локвайте...писна ми от малоумните ви коментари...

Re: лост

Цитирай Първоначално написано от blackfireXx
    здравейте съфорумници...преди да отида към въпроса си да кажа на тез дещо ще пишат малоумни комендари да ходят да слушат лейди гага..
    та на 13 съм наскоро ги навърших, другата година ще правя 14 а проблема ми е че съм слаб...и реших да ходя на лост и да хапвам повечко...но реших да вземам и добавки от сорта на креатин монохидрат или джак3д защото искам да кача мусколна маса...а и не съм от най търпеливите...та мислите ли че лостове и хранителни добавки са добра комбинация ?

май малоумния си ти а?

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

Re: лост

Цитирай Първоначално написано от fatrat

май малоумния си ти а?
    това е 48 килограмовия бияч за 3ти път
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

бияч ? сори ама не съм бияч къв бияч те гони

fatrat къв ти е проблема...просто искам да направя малко мускули...сигорен съм че ти си някое дебело педалче дето седи пред компа и нагъва чипс...трай си..

Тихо ретард!Ходи с в темата в Др.Тийн дето пишеш че си самотен без приятели.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    49 кила да прави 5 набирания, мдааа ние сме дебели атрофирали педераси
    Когато пишката ти стане 15-16 санта тогава почвай с фитнеса, преди това още не си излязал от пубертета и нивата на тестостерон са ти ниски=>не можеш да изграждаш мускули

бияч ? сори ама не съм бияч къв бияч те гони

fatrat къв ти е проблема...просто искам да направя малко мускули...сигорен съм че ти си някое дебело педалче дето седи пред компа и нагъва чипс...трай си..
    пише се мускул тапанар! Казвай си адреса и щи покажа кой е дебелак!

деба тапаците...кво съм ви направил мамави даеба...К'ВОкво съм ви направил бе... то ако продължавате така...то хората ще ги е страх да попитат за нещо малко щото всички му се нахвърлят и се подиграват....жалки сте..

Град
    София
    Не псувай,ти си 49 килограмовия,не фатрат.Иначе си малък за такива неща.Аз съм на 14 и половина и все още не използвам креатин и други добавки.

ако всички коментари бяха като този..евала..но просто на някой хора им липсва мозък...и що съдите за човека по килограмите..

Град
    София
    ако всички коментари бяха като този..евала..но просто на някой хора им липсва мозък...и що съдите за човека по килограмите..
    Не съдим по килограмите,личи си,че не си много силен,щом правиш 4-5 набирания и си 49 кила.Аз съм 67 и правя 10 за бицепс.И пич споко,свиквай с нападките,в български форум си все пак ,но момчетата ти казват истината.Малък си за такива неща.По-добре яж здраво и тренирай и ще качиш маса

един човек който да се държи нормално...няма кво друго да кажа освен мерси..

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Като не ти харесва мнението на 90% от останалите, не питай. На 13 ще ми пие протеини. Що не си купиш Анаполон направо?

Не са ти виновни другите. Виновен си си ти, че не се вслушваш в съвет на хората, който е много на място. Вместо да си харчиш парите за глупости, изчакай още поне 3 години.

Ключ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си