.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Hybrid View

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от PoRcHeTaTa1
    миличка по добреедин да те обича такава каквато си, отколкото да си се изредят 20, защото си имала сладка муцунка, колкото до това-не мисля че има грозна жена, подходяща прическа, като пораснеш малко и грим, ще те променят много, и запомни че за да харесват другите трябва първо ти да се харесваш

САМО РЕСПЕКТ ЗА ТЕБ, МАЦКА!!! (bow)
    facebook.com/mrrrrrrr

Стани хубава тогава.

Град
    sofiq
    Трябва да имаш по-голямо съмочуствие : ) За външния вид мога да кажа,че трябва да вземеш някакви мерки . . Не знам как изглеждаш и не мога да ти препоръчам нищо . . за очите мога да те посъветвам -махай очилата ,слагай лещи ,въпреки ,че сега някои момичета предпочитат да носят очила с тънка рамка с определени цветове .И аз искам да нося очила (колкото и налудничево да звучи) ,но нямам никакви проблеми с очите : ) . .А ако имаш пъпки отиди на козметик или ако нямаш възможност си вземи салицилов спирт - на мен вършеше работа Много добре прочиства лицето : )

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Всеки един е бил някога комплексар! АААйде! Махай очилата, слагай лещи, грим, фон дьо тен и чалга дрешки.... Скиви кви дебелани с високо самочувствие се разкарват по пътищата! Ще повърнеш от тях, а на тях това им харесва wake up!!
    (#) ...thats a cookie...

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Цитирай Първоначално написано от SkyEatsAirplane
    Всеки един е бил някога комплексар! АААйде! Махай очилата, слагай лещи, грим, фон дьо тен и чалга дрешки.... Скиви кви дебелани с високо самочувствие се разкарват по пътищата! Ще повърнеш от тях, а на тях това им харесва wake up!!
    Въпросните дебелани, който спомена ... аз лично не мога да ги гледам. По добре да бъдат комплексирани, отколкото да се правят на "гордата сабя" и да веят кила.

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от burpp
    Цитирай Първоначално написано от SkyEatsAirplane
    Въпросните дебелани, който спомена ... аз лично не мога да ги гледам. По добре да бъдат комплексирани, отколкото да се правят на "гордата сабя" и да веят кила.
    И аз така... исках да кажа, че къде къде по-грозни квазимодота има по улиците със самочувствие до небесата, а пък има хубави хора с ненужни комплекси
    (#) ...thats a cookie...

Втф ... мн зле

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си