- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Грозна съм
Първоначално написано от PoRcHeTaTa1
САМО РЕСПЕКТ ЗА ТЕБ, МАЦКА!!! (bow)
facebook.com/mrrrrrrr
Стани хубава тогава.
Трябва да имаш по-голямо съмочуствие : ) За външния вид мога да кажа,че трябва да вземеш някакви мерки . . Не знам как изглеждаш и не мога да ти препоръчам нищо . . за очите мога да те посъветвам -махай очилата ,слагай лещи ,въпреки ,че сега някои момичета предпочитат да носят очила с тънка рамка с определени цветове .И аз искам да нося очила (колкото и налудничево да звучи) ,но нямам никакви проблеми с очите : ) . .А ако имаш пъпки отиди на козметик или ако нямаш възможност си вземи салицилов спирт - на мен вършеше работа Много добре прочиства лицето : )
Всеки един е бил някога комплексар!АААйде! Махай очилата, слагай лещи, грим, фон дьо тен и чалга дрешки.... Скиви кви дебелани с високо самочувствие се разкарват по пътищата! Ще повърнеш от тях, а на тях това им харесва
wake up!!
(#) ...thats a cookie...
Въпросните дебелани, който спомена ... аз лично не мога да ги гледам. По добре да бъдат комплексирани, отколкото да се правят на "гордата сабя" и да веят кила.Първоначално написано от SkyEatsAirplane
И аз така... исках да кажа, че къде къде по-грозни квазимодота има по улиците със самочувствие до небесата, а пък има хубави хора с ненужни комплексиПървоначално написано от burpp
![]()
(#) ...thats a cookie...
Втф ... мн зле