- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- и аз да ви попитам
от утре ни искат с една част от униформата и аз реших да си избера само ризата. Казаха, че ще проверяват на входа с какво сме облечени, та бих искала да ви попитам.: Мога ли да си облека каквото аз искам и отгоре ризата и след като ме проверят да се съблека или пък не. Смисъл, няма ли да е малко странно да се обличам и събличам постоянно :Д и нали няма ли да бъде малко смешно?![]()
Толкова ли ти е зле ризата?! Предполагам е бяла обикновена ризаЗащо не й сложиш един черен колан под бюста и да я "разчупиш" малко ?!
![]()
Sve sto je srcu drago daleko je..
не ми е зле ризата : )
небесно синя и с емблема на училището на ръкава, но едва ли на някой ще му е приятно всеки ден с една и съща риза :/
Нямате ли поне две ризи, за да си ги сменяте ?!
Sve sto je srcu drago daleko je..
в нащо даскало сме още по-зле по отношение на униформите![]()
мнеПървоначално написано от sHaDy_sOuL
и това е още по-лошо
еми аз така правя всеки ден... и хич не ме вълнува дали е смешно или не,важното е да ми е добреПървоначално написано от Eos
![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
защо постоянно? влизаш с ризата, после я сваляш и я прибираш в чантата и на излизане си я обличаш..
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Аз имам по няколко чифта, щото супер бързо се цапат. Или я обличам, или пак я обличам, ама с някоя моя блуза отдолу.
И нашата е такава и много си я харесвам..Първоначално написано от Eos
Както и да е....
- Нали това е униформа - Трябва да се носи всеки ден,няма нищо лошо и срамно в това...
Иначе на нас ни разрешават,би трябвало и при вас да е така..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
и при нас са задължителни и връщатаз като отивам на уч. си обличам каквото искам отгоре ризата (бяла е ) когато влизам ме проверяват имам ли униформа.. ии като се кача горе я събличам ако някой учител в час те пита.. казваш че имаш елемент от униформата ( ризата да кажем ) но ти е станало топло ии така..
![]()
![]()
![]()
и нас ни искат с униформа но това не значи че ще си я обличаме от вкъщи все пак не могат да дойдат и да ми кажат обличай униформата иначееПървоначално написано от Eos
и ризата и вратовръзката си ги носим в чантите по някой път се случва да ни спрът на входа и тогава ги вадим и обличаме А др път когато няма дежурен учител в коридора си влизаме ей така но като влезнем в час и като ни кажат че ще ни гонят ако не си облечем униформите се почва едно ЛУДО вадене от чантите и обличане.
А да ти кажа никак не ми е странно вече това обличане и събличане защото при нас за 6 часда се случва поне 12 пъти. в началото на часа се обличаме а като свърши часа си ги събличаме макар че не виждам някаква логика като след 10 мин пак ще си ги облечем
Добре, каква е логиката в междучасията да си събличате униформата?? Една риза е.. Не разбирам какъв е проблема. Още повече че ВСИЧКИ са с такива, за аккво трябва да се правиш намного важен и да демострираш как не я харесваш...
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ако ризата ти седи добре не намирам причина защо да я махаш?! Цялото училище носи тези униформи! Какво толкова има? Щом имаш една ще си япереш през ден, два вечерта и до сутринта ще е суха! Ако искаш си я събличай след като те проверя, но не намирам много голям смисъл!!!
Благодаря за съветите, направих си извода. да.![]()
Нас не само ни проверяват на входа, а и учителите следят в часовете дали сме с унифорни. Пишат закъснения, а ако учителят си затвори очите му режат от заплатата. И на всичкото отгоре съм 12ти клас и пак целия випуск си носи униформите. Няма нищо срамно, стига сте се лигавили!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Какво лошо има да си носиш униформата??? Нали е за всички? Ако проблема ти е до ризата и прането можеш да я переш всяка вечер ако искаш - тя бързо съхне.
И какво значение има с какво си - нали отиваш на училище, не на дискотека?
Първоначално написано от fuckme
\/
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
хмм ние пък си имаме по няколко ризи в различни цветове ,, задължителни са само ризите и емблемата с по-тъмни дънки или панталони ,, иначе минават на проверка понякога xD на входа охраната + още няколко учителя сутрин ;дд ноо се радвам ,че униформата ни е якаиначе ,ако не искаш ризата от униформата си взимаш твоя слагаш емблемата и нищо не ти казват
![]()
Добре че са бъзиците, да си казваме истината.. =]]