- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Избор на телефон
В момента имам СЕ К510 обаче сериозно е решил да ме изостави почна да се предава първо джойстика, батерията, говорителчето... както и да е пообиколих по заложни къщи насам натам намерих няколко оферти но понеже не знам как вървят цените реших първо да се консултирам с вас офертите са следнитe
sony ericsson k800 - 95 лв
sony ericsson k810 - 110 лв
sony ericsson p990 - 100 лв
sony ericsson k750 - 65 лв
Фен съм на Сони Ериксон но ако има добри съотношения цена/функции съм готов да си купя и друга марка телефон. Харесвам К810 защото е камерафон дизайнерски е но цената ми се струва висока при положение че с него дават само зарядно. Ако можете да помогнете в избора или да ми препоръчате нещо по добро ще съм ви благодарен
П.П. имам бюджет от 100-115 лв.![]()
Според мен си вземи това, което най-много ти харесва и пасва на бюджета ти!Мисля, че Sony Ericsson наистина са добри и издържливи и парите си струват!
![]()
Зарежи sony ericsson-а, вземи си NOKIA. Можеш да намериш много хубави моделчета за тези пари.![]()
TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!
Зарежи NOKIA-та, вземи си SE. Можеш да намериш много хубави моделчета на тези пари.Първоначално написано от rns92
![]()
Lame.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Зависи за какво ти трябва телефона. Ако мислиш да правиш снимки и да слушаш музика си вземи Сони ериксон.![]()
Точно за снимки и музика мисля че ще го използвам най-много и затова ми харесва най много к810, но не са ли много парите 110лв при положение че трябва и карта с памет, айде усб-то по нататък, но и една карта 2гб е към 20-25 лв и стаа малко солено![]()
Видях нова оферта LG Arena KM900 за 150лв пълен комплект много се зарадвах ама не знам кажете си мнението за арената хубав ли е, не е ли?
от всички най-хубав е sony ericsson k810, а памет ще си купиш по нататък
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
ОЛЕЕЕ баси нещастието утивам днес в заложната къща и гледам арената я нямабях напълно готов да си го купя тоя телефон беше най-добрия вариянт ся ко ми остана да зема к810 който е 110 а е с мноооого по слаби характеристики сравнение със 150-те лева на арената на сичкото отгоре към к810 няма нито усб нито слушалки нито пък има памет
![]()
![]()
напрао ми се приплака
Да направим едно бързо сравнение
К810 (110лв) Арената (150)
3,2 камера 5мр камера
малко памет 8гб памет
малък дисплей голям дислей, 16м, тъчскрийн, мулти тъч
wifi няма wifi има + джипиес
без слушалки със слушалки
без усб със усб
Сега Сонито ми изглежда някак много скъпо. Разликата е 40 лв а LG-то превъзхожда отсякаде![]()
НОКИЯ ЗА 100-НА ЛЕВА КЪВ ТЕЛЕФОН ЩЕ СИ КУПИШ , ГЛЕДАЙ ДА Е ЕКСПРЕС МЮЗИК :P
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Само да отбележа че пикселите на камерата не са от голямо значение преди да си купиш телефон попитай дали може да видиш цветовете на камерата защото може и да е 10 мега пиксела но цветовете да са му под всякаква критика
Вземи телефона който най много ти харесва. . Все пак ти ще си го ползваш
Първоначално написано от rns92
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт