.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Какво да ям, докато съм на даскало ? ПЛС, дайте съвет !!

Привет !
    Моля ви , дайте идея какво да си купувам за ядене , когато съм на училище . Държа да е здравословно , ама се пак да е съобразено със ситуацията , не да ми пишете " .. Прави си овесени ядки от къщи .. " Знам, че овесените ядки с мляко са добър вариант, ама не и за училище , как и в кво ще ги мъкна до там ?! Иначе имам предимството , че на две крачки от даскалото имаме магазин за хранителни стоки СВА и разполагам с богат избор И все пак тва с яденето ми е дилема от началото на уч. година , така че моля ви , помагайте !
    Допълнителна информация : в 8ми клас съм и съм подложена на мъчението да гледам как съучениците ми блажат със снаксове , чипсове , шоколади , кроасани , тостери , вафли , дюнери , пици и какво ли още не , от което ми потичат лигите , но се въздържам , защото не искам да стана 100 кила ! Иначе си нося ябълка от къщи , но тя , естествено , не нахранва ама НИКАК , а само отваря апетит ! Та ябълка + КАКВО да ям ?
    Благодаря предварително за коментарите !

Аз си нося ябълка/банан + парче кекс/сандвич с пълнозърнест хляб/парче домашна баница(100х по-добре е от мазните в училище)

яж си ноктите като не ти се ядат овесени ядки. толкова ли не може да си купиш кутия за храна, правиш си плодова салата, или ядки с мляко, или пълнозърнест сандвич и си го носиш, за бога!
    луди деца
    Нима съм аз в огледалото.. с лице по-бяло и от бялото?.. С разплакани очи, с разрошени коси, съсипана от болка и сълзи..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Имаше точно такава тема на скоро !
    Взимаш си една кутия за обяд или направо една малка пластмасова кутия от тези за съхранение, правиш си храната в къщи, в предишната тема се обсъдиха стотици варианти за това какво може да си приготвиш , после я слагаш в кутията и си я носиш на даскало. Нищо сложно не виждам в това.
    Впрочем в CBA ме съмнява да можеш да си намериш нещо здравословно, все пак може да огледаш дали няма щанд за диетични и здравословни продукти.
    Има още един вариант, предварително си купуваш храна от здравословен магазин или от магазин в които се продават такива продукти. Аз лично видях в DM щанд с био продукти и си взех едни био вафли с мед, невероятни бяха вкусни и доста засищащи.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Мен ме е срам в училище да си нося кутии с манджи, колкото и здравословни да са.
    Не знам за вас.

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Мен ме е срам в училище да си нося кутии с манджи, колкото и здравословни да са.
    Не знам за вас.
    Точно това е
    И аз имам такъв проблем, не знам какво да ям и накрая се изкушавам и си взимам закуска или бейкролс
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Супер фен Аватара на fuckme
    Темата се повтаря. Не е толкова трудно да гледате, другата тема беше на първа страница... ако не искате да носите кутии си взимайте примерно ябълка/банан/круша/нарязана мандарина в торбичка и в торбичка примерно бадеми. те до колкото знам са здравословни, една приятелка беше ходила на диетолог и се включваха диетата ... нещо, което да ви засити.. пийте повечко вода, за да залъгвате глада и не дъвчете дъвки, защото те стимулират слюнкообразуването в устата, а то попринцип се случва , когато ще ядем. затова като дъвчете дъвка и корема ви започва да произвежда голямо количество коремни сокове и усещате глад. просто си пийвайте вода, в голямото плод, в малките междучасия - по няколко бадема. според мен това е полезно и вкусно.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Супер фен Аватара на psych0
    има такава тема!
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Плодове или си правиш сандвич от вкъщи.
    В нашия клас повечето са така. Аз също си нося или си купувам плод, ако ми се дояде.

Няма от какво да те е срам в носенето, аз лично в даскало си нося във една кутия малко извара, пилешко месо и някакъв плод/зеленчук (без банан) и ходя когато ни е заключена стаята да ям при зайците или дирекно пред класа. За момиче бих те посъветвал да си носиш примерно активия продават се със разни мюсли, само ти трябва една лъжичка или със ябълката, която си носиш 1-на филия или 2 пълнозърнест хляб вътре със някакъв зеленчук, като сандвич ще бъде, но няма да го мажеш със нищо.Не знам момичетата какво харесват като храни и казвам най-общо.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    В Активията пък изобщо няма нищо здравословно .

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Като искаш нещо здравословно си носи нещо от къщи.
    Какво толкова като ще го носиш?
    Взимаш една кутия, продават специални кутии за обяд, ако толкова държиш да е няква специална, и си носиш вътре сандвич/кекс .. казаха вариантите преди мен.
    А пък и + тва в CBA няма кой знае какво... можеш да си купиш и от там нещо готово, ама кво ще е ? Кюфтета и пържени картофи? Или от онези готовите сандвичи, дето стоят в хладилниците?
    Като искаш здравословно ще мъкнеш.. тва е .
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Можеш да си носиш/купуваш плодове. Както си носиш ябълка, вземи 2 или ябълка и банан или каквото обичаш. От СВА можеш да си купуваш кисело мляко, но аз ти препоръчвам натуралното, а не активиа. Можеш да хапваш и сурови ядки, но не повече от една шепичка на ден и така Успех!
    И м/у другото по-лесният и здравословен начин да поддържаме форма е спортът, а не гладът

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Ама защо не ядете у вас, преди да тръгнете за училище? Спестява всякакви подобни неприятности.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от cherrygloss
    Не знам за вас.
    Точно това е
    И аз имам такъв проблем, не знам какво да ям и накрая се изкушавам и си взимам закуска или бейкролс
    е пич нема да вадиш да си правиш салата и да ядеш пиле със зеле Няа нищо срамно да ядеш домашен сандвич бе ОМГ и кое е срамното, мнооого ми е чудно
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    нося си сандвич аз ;д

просто спестявам с определена цел..майка е по доволна че не ям боклуците от кафето..перфектно ;д
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Не знам за вас.
    Точно това е
    е пич нема да вадиш да си правиш салата и да ядеш пиле със зеле Няа нищо срамно да ядеш домашен сандвич бе ОМГ и кое е срамното, мнооого ми е чудно
    Е аз много пъти съм си вадил кутийка със снежанка или руска салата, няма нищо срамно
    Иначе ям принцеси, хамбургери, пици и ако не съм много гладен си взимам кроасан

Мс за коментарите !
    `` В отговор на някои от тях ще кажа , че няа как да ям преди да тръгна на училище , щото тръгвам от нас в 7ч. без нещо , а толкова рано сутрин просто не мога да ям нищо ! Иначе .. като ви чета съветите , осъзнавам , че съм ги изпълнявала стриктно още преди да ви питам
    Обачее киселото мляко е мн неудобно да се яде , ама се пак здравословното хранене си изисква жертви ! Отначало ме беше адски срам да си ям кисело млекце , ама после си викам , че в крайна сметка не ми пука кво ше си помислят другите , и такам
    Още веднъж тенкс ^^

Хапвай вкъщи , носи си здравословен сандвич , плод , мляко ( само не Активия пълна е със нишесте , сухо мляко и захар и мн. други неща с неясен пройзход ) . Не яж тези зърнести барчета , защото не са толкова полезни колкото всички казват , бъкани са с Е-та , оцветители и боклуци . Ако питаш мен за добро здраве и хубава фигура не си купувай нищо от училище и там останалите магазини около него , който продават същото .

Супер фен Аватара на fuckme
    хах, днес в училище ядох само една ябълка.. апа после изядох цял шоколад и бисквиткииии ;@
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Кви са тея безсмислени теми братче?!? кво да ям в даскало?!? кво да ям извън него?!? къде кво да правя?!? баси неориентираните хора

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nqkuf
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Не знам за вас.
    Точно това е
    Е аз много пъти съм си вадил кутийка със снежанка или руска салата, няма нищо срамно
    Иначе ям принцеси, хамбургери, пици и ако не съм много гладен си взимам кроасан
    Малко много цитати, ама айде...
    Веднъж си направих салатка - марули, краставичка, моцарела, репички, слънчогледови семки, кълнове и зехтин... И си я нося на даскало. И имахме информатика и аз огладнях в междучасието преди това и си отварям кутията, взимам вилицата и почвам да ям. И изведнъж усещам как някой ми седи зад гърба. Обръщам се и госпожата ме гледа втренчено и вика "Кво е твааа?!?! Веднага го махай, не ми яж пред компютъра!" Тъпото е, че на останалите, дето тъпчат бейкролс, солети и прочее, не им прави проблем.
    Хич не ми пука обаче... Чат-пат си нося сандвич, чат-пат салатки, понякога варени яйца - засищат много, а и са полезни. Ядки също може...
    Жалко, че не мога натурално кисело мляко да си мъкна. Един път пробвах и се наложи да си сменя тетрадките по три предмета

носи си нещо от вкъщи - например 1 ябълка. Или пък си купувай нещо от магазинчето през голямото междучасие, но и не прекалявай с тостерите (ако си ги хапваш всеки ден, защото познавам такива хора)
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Ама защо не ядете у вас, преди да тръгнете за училище? Спестява всякакви подобни неприятности.

+1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си