.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна

Тае бо или Пилатес?

Искам да отслабна малко, казаха ми че тае-бото е по-добро за отслабване, но искам още мнения по въпроса. Мерси предварително.Ако някой може да ми каже и къде във Варна мога да тренирам и горе долу колко се плаща
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Guest
    yoga

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    tae-boto e ne6to podobno na aerobika za otslabvane stava.. su6to moje6 da probva6 v nqkoi sporten centur-spinning,kombinirana gimnastika,pluvane,tenis na kort i t.n..
    a vuv varna nz to4no kude ima.. porazpotai nqkoi poznat ne moje da ne znaqt
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Фен
    Град
    Bourgas/Bulgaria

Re: Тае бо или Пилатес?

Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    Искам да отслабна малко, казаха ми че тае-бото е по-добро за отслабване, но искам още мнения по въпроса. Мерси предварително.Ако някой може да ми каже и къде във Варна мога да тренирам и горе долу колко се плаща
    ami da ti kaja az pove4e yvajavam pilatesa,ne samo za6toto ne sym probvala tae-bo,no i za6toto prilagam yprajnenieta vky6ti,samo s pomo6tta na edna kniga,a i vyv vski4ki gradove ima knijarnici
    Anybody who’s ever loved, ya know just what I feel
    Too hard to fake it, nothing can replace it
    Call the radio if you just can’t be without your baby

Guest

oleeeeee

oleeeeeeeeee mnogo ste zle naistina
    pilatesa e pulna skrub , to e za murzelivi hora , any way
    az hodq na tae bo ot 2 godini i e super ! Vaob6te ne e kato aerobika, po intenzivno e i se oformq super dupe i kraka , abe vaob6te stra6no e gotino !
    ot pilatesa nikoga nqa da otslabne6 , na pilates hodqt nqkvi 100-kilogramovi "macki" deto gi marzi da podsko4at 5 puti.
    az ne sum ot varna , no sum sigurna , 4e vuv koito i da e fitnes ili sporten kompleks da otide6 6te ima tae bo.
    Cenata e okolo 3-4 leva na trenirovka

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    yoga
    С йога отслабва ли се?
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Tae-bo ти препоръчвам, Пилатеса е много бавен и скучен, а при Тае-бо се изразходва много енергия!
    " I Am Not A Bitch, I Am The Bitch "

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    аааааа от тае бото яко се гори. аз поне свалих доста за един два месеца. почти целите стомах, гъз и отстрани на таза мазнини, дето ги трупах цяла зима си ги стопих. работата е там да тренираш редовно усърдно и да гледаш да следиш и правиш абсолютно всички упражнения (тоест да не си правиш никакви почивки) и темпото на инструктора, което от сега ти казвам не е бавно, но може и по бързо .

Guest

hey

Хей я кажете в София знаете ли къде има хубави зали за тае бо.Аз в нета много места гледам, но нз, като не знам отзивите как да си избера...

taeboto e po-dobro
    2 т. системно.

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Tae-bo!!!nqma nishty obshto s pilates mnoy po-qku si e i sfalqsh pochti fsi4kite maznini!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Голям фен

Re: hey

Хей я кажете в София знаете ли къде има хубави зали за тае бо.Аз в нета много места гледам, но нз, като не знам отзивите как да си избера...
    Точно в софия има в почти всеки спортен център примерно Спарта,а в нета намерих и още:Body Art Кали, тел.: 930 07 34
    нац. стадион Васил Левски, сектор А, вх. 1

D&D, тел.: 65 70 08
    кв Лозенец, ул. Бяла 9

Fitness Central Park, тел.: 942 31 10
    ул. Шейново 7

MD Sport
    нац. стадион Васил Левски, сектор А, вх. 1, зала. 4

Sparta 2000, тел.: 963 13 37
    кв. Лозенец, плувен комплекс Спартак

Грета спорт, тел.: 865 50 23
    бул. Арсеналски 4, плувен комплекс Спартак

Дани спорт, тел.: 983 54 50
    ул. Г. С. Раковски 107

Дема
    жк Младост 1-А, бул. Ал. Малинов 19

Елиас, тел.: 963 04 78
    кв. Лозенец 15

Кобра
    кв. Гео Милев, стадион Академик до зала Фестивална

Малеева тенис клуб, тел.: 962 22 88
    бул. Н. Вапцаров, до София ленд

Младост, тел.: 975 02 10
    жк Младост 1, бл. 1, вх. Д

Юлива, тел.: 986 27 26
    ул. Г. С. Раковски 78

Супер фен
    Град
    София
    Аз пък съм за пилатеса...оформя се доста добро тяло...то е комбинирано с различни техники на дишането от йогата...тае-бото вярно е по-енергично,но въпреки това съм за пилатеса...в крайна сметка,с което и да се захванеш все ще отслабнеш...от плуване също се отслабва,полезно е и + това сега е лято-така че отиваш както си във варна и плуваш...оформя се също хубаво тяло и мускули \/

Повече от фен
    AZ sum 4uvala 4e tae-bo po-dobre.Awe i ot dvete 6te otslabne6

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    ami tae-boto e po dinami4en sport, tr da si izdrujkliv, za6toto se izmorqva6 dosta.no opredeleno e dosta dobyr za tqloto i se natovarvat ob6to vzeto vsi4ki 4asti na tqloto.ne sum zapoznata mn s pilatesa, no dokolkoto znam toi e po-baven
    moq nevinnost i greh.....

Град
    Neizvestno-nqkude v sofiq
    ako iska6 da otslabne6 opredeleno ti preporu4vam tae-bo kompleksnite uprajneniq sa sbor ot aerobika i boen sport i prez cqlata trenirovka se dviji6 a tqloto se oformq mn dobree :P
    LoVe Is iN tHe AiR ))

И аз ти препоръчвам тае б0
    УсПеХХХ!!!
    ...Be Yourself No Matter What They Say...
    P E A C E

Супер фен
    И аз съм за тае бо...не съм го практикувала до сега,но съм чувала добри неща за него Мисля дасе захвана,а между другото колко пъти трябва да се ходи в седмицата?
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Guest
    тае-бо естествено...тренирам от три години и наистина тва е най-якото за момичета...първите пъти са кошмар обаче,първо нищо не схващаш кво се прави и мусклуите почват да се тресат,още я помня тая мускулна треска....а и не е въпроса само да скачаш и да удряш ами и мускулите да са на макс напрегнати....резултатите са убииствени...аз не съм слаба изобщо ама поне нямам целулит,стрии и мазнотии...благодарение на тае-бо то

Guest
    Уууу баш бая натоварване си е тае-бот'то .. В началото особено .. ама резултатите са направо светкавични .... Но за да очакваш резултати трябва да се напрегнеш. Като се измориш няма да спираш ами продължаваш. Аз съм от малък град и затова тренирам вкъщи със записите на Били Бланкс, но смятам, че ако бях в зала щеше да ми е по-добре. Сама е тъпо просто

Супер фен
    Уууу баш бая натоварване си е тае-бот'то .. В началото особено .. ама резултатите са направо светкавични .... Но за да очакваш резултати трябва да се напрегнеш. Като се измориш няма да спираш ами продължаваш. Аз съм от малък град и затова тренирам вкъщи със записите на Били Бланкс, но смятам, че ако бях в зала щеше да ми е по-добре. Сама е тъпо просто
    Ще дадеш ли линк от където може да се изтегли това?!Искам да пробвам вкъщи как е
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Guest
    Цитирай Първоначално написано от strange__
    Ще дадеш ли линк от където може да се изтегли това?!Искам да пробвам вкъщи как е
    Ми съжалявам .. не мога. Дадоха ми го на диск и нямам представа от къде е записвано. Ето един линк с такива филмчета. Не знам обаче кои са тае-бо и дали изобщо има. Но всичките са урпажнения.
    http://store3.data.bg/theadmin/Videos/Bodywork/

Guest
    А strange_ намерих ти тае-бо. Не знам дали е моето .. ама нали е тае-бо
    http://store1.data.bg/madwitch/video/

В тези линкчета има тае бо.има и много други готини неща.препоръчвам ти белиденс много е забавно \/

Guest
    ta za varna de vikate 4e ima zali

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си