- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тае бо или Пилатес?
Искам да отслабна малко, казаха ми че тае-бото е по-добро за отслабване, но искам още мнения по въпроса.Мерси предварително.Ако някой може да ми каже и къде във Варна мога да тренирам и горе долу колко се плаща
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
yoga
tae-boto e ne6to podobno na aerobikaza otslabvane stava.. su6to moje6 da probva6 v nqkoi sporten centur-spinning,kombinirana gimnastika,pluvane,tenis na kort i t.n..
a vuv varna nz to4no kude ima.. porazpotai nqkoi poznat ne moje da ne znaqt![]()
ami da ti kaja az pove4e yvajavam pilatesa,ne samo za6toto ne sym probvala tae-bo,no i za6toto prilagam yprajnenieta vky6ti,samo s pomo6tta na edna kniga,a i vyv vski4ki gradove ima knijarniciПървоначално написано от In4iTu_
Anybody who’s ever loved, ya know just what I feel
Too hard to fake it, nothing can replace it
Call the radio if you just can’t be without your baby
oleeeeeeeeee mnogo ste zle naistina
pilatesa e pulna skrub , to e za murzelivi hora , any way
az hodq na tae bo ot 2 godini i e super ! Vaob6te ne e kato aerobika, po intenzivno e i se oformq super dupe i kraka , abe vaob6te stra6no e gotino !
ot pilatesa nikoga nqa da otslabne6 , na pilates hodqt nqkvi 100-kilogramovi "macki" deto gi marzi da podsko4at 5 puti.
az ne sum ot varna , no sum sigurna , 4e vuv koito i da e fitnes ili sporten kompleks da otide6 6te ima tae bo.
Cenata e okolo 3-4 leva na trenirovka
С йога отслабва ли се?Първоначално написано от Анонимко
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Tae-bo ти препоръчвам, Пилатеса е много бавен и скучен, а при Тае-бо се изразходва много енергия!![]()
" I Am Not A Bitch, I Am The Bitch "
аааааа от тае бото яко се гори. аз поне свалих доста за един два месеца. почти целите стомах, гъз и отстрани на таза мазнини, дето ги трупах цяла зима си ги стопих. работата е там да тренираш редовно усърдно и да гледаш да следиш и правиш абсолютно всички упражнения (тоест да не си правиш никакви почивки) и темпото на инструктора, което от сега ти казвам не е бавно, но може и по бързо.
Хей я кажете в София знаете ли къде има хубави зали за тае бо.Аз в нета много места гледам, но нз, като не знам отзивите как да си избера...
taeboto e po-dobro
2 т. системно.
Tae-bo!!!nqma nishty obshto s pilates mnoy po-qku si e i sfalqsh pochti fsi4kite maznini!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Точно в софия има в почти всеки спортен центърПървоначално написано от Анонимко
примерно Спарта,а в нета намерих и още:Body Art Кали, тел.: 930 07 34
нац. стадион Васил Левски, сектор А, вх. 1
D&D, тел.: 65 70 08
кв Лозенец, ул. Бяла 9
Fitness Central Park, тел.: 942 31 10
ул. Шейново 7
MD Sport
нац. стадион Васил Левски, сектор А, вх. 1, зала. 4
Sparta 2000, тел.: 963 13 37
кв. Лозенец, плувен комплекс Спартак
Грета спорт, тел.: 865 50 23
бул. Арсеналски 4, плувен комплекс Спартак
Дани спорт, тел.: 983 54 50
ул. Г. С. Раковски 107
Дема
жк Младост 1-А, бул. Ал. Малинов 19
Елиас, тел.: 963 04 78
кв. Лозенец 15
Кобра
кв. Гео Милев, стадион Академик до зала Фестивална
Малеева тенис клуб, тел.: 962 22 88
бул. Н. Вапцаров, до София ленд
Младост, тел.: 975 02 10
жк Младост 1, бл. 1, вх. Д
Юлива, тел.: 986 27 26
ул. Г. С. Раковски 78
Аз пък съм за пилатеса...оформя се доста добро тяло...то е комбинирано с различни техники на дишането от йогата...тае-бото вярно е по-енергично,но въпреки това съм за пилатеса...в крайна сметка,с което и да се захванеш все ще отслабнеш...от плуване също се отслабва,полезно е и + това сега е лято-така че отиваш както си във варна и плуваш...оформя се също хубаво тяло и мускули \/
AZ sum 4uvala 4e tae-bo po-dobre.Awe i ot dvete 6te otslabne6
ami tae-boto e po dinami4en sport, tr da si izdrujkliv, za6toto se izmorqva6 dosta.no opredeleno e dosta dobyr za tqloto i se natovarvat ob6to vzeto vsi4ki 4asti na tqloto.ne sum zapoznata mn s pilatesa, no dokolkoto znam toi e po-baven
moq nevinnost i greh.....
ako iska6 da otslabne6 opredeleno ti preporu4vam tae-bo kompleksnite uprajneniq sa sbor ot aerobika i boen sport i prez cqlata trenirovka se dviji6 a tqloto se oformq mn dobree:P
![]()
![]()
LoVe Is iN tHe AiR))
И аз ти препоръчвам тае б0
![]()
![]()
УсПеХХХ!!!
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
И аз съм за тае бо...не съм го практикувала до сега,но съм чувала добри неща за негоМисля дасе захвана,а между другото колко пъти трябва да се ходи в седмицата?
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
тае-бо естествено...тренирам от три години и наистина тва е най-якото за момичета...първите пъти са кошмар обаче,първо нищо не схващаш кво се прави и мусклуите почват да се тресат,още я помня тая мускулна треска....а и не е въпроса само да скачаш и да удряш ами и мускулите да са на макс напрегнати....резултатите са убииствени...аз не съм слаба изобщо ама поне нямам целулит,стрии и мазнотии...благодарение на тае-бо то![]()
Уууу баш бая натоварване си е тае-бот'то .. В началото особено .. ама резултатите са направо светкавични .... Но за да очакваш резултати трябва да се напрегнеш. Като се измориш няма да спираш ами продължаваш. Аз съм от малък град и затова тренирам вкъщи със записите на Били Бланкс, но смятам, че ако бях в зала щеше да ми е по-добре. Сама е тъпо просто![]()
Ще дадеш ли линк от където може да се изтегли това?!Искам да пробвам вкъщи как еПървоначално написано от Анонимко
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Ми съжалявам .. не мога. Дадоха ми го на диск и нямам представа от къде е записвано. Ето един линк с такива филмчета. Не знам обаче кои са тае-бо и дали изобщо има. Но всичките са урпажнения.Първоначално написано от strange__
http://store3.data.bg/theadmin/Videos/Bodywork/
А strange_ намерих ти тае-бо. Не знам дали е моето .. ама нали е тае-бо
http://store1.data.bg/madwitch/video/
В тези линкчета има тае бо.има и много други готини неща.препоръчвам ти белиденс много е забавно \/
ta za varna de vikate 4e ima zali![]()