.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Всеки спорт/бойно изкуство е полезно.
    Пък незнам какъв граплинг някой ще тръгне да ти прави на улицата ?! Хаха. В залата си имаме няколко ненормалника (те всички са, но някои се отличават) които всеки петък се бият в дискотеките. Те най-много да се отърват с разбита уста и посинено око. Другите са винаги с шевове.

Иначе това лято тренирах малко кикбокс, не ми хареса.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от fatrat
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    Цитирай Първоначално написано от LifeFitness0
    Борабата е перфектна за 150-160 см хора.Знаеш ли как ти влизат-като се залепат не можеш да ги отлепиш
    а знаеш ли с какви колена съм пръсвал носове
    а знаеш ли че това е забранено
    на улицата ли ? ЗАБРАВИ!
    кой ти говори за улицата
    А кой ти говори за зала,за официален мач,изобщо ?
    Ако не виждаш в темата става въпрос за улицата! Шът
    къде пише думата улица освен в моя пост
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на fatrat
    в контекста например! Ако се зачетеш ще усетиш как стана дума за т.нар. street fight

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    За пореден път се обеждавам че awerw си няма понятие какво се обсъжда... в която и да е тема...

Град
    морската столица
    Такааа,зала за карате киокошин някой може ли да ми каже

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Повярвай ми не искаш да тренираш карате. Иначе в зали Простор до стадион Спартак. Първите 5-6 месеца само ще махаш във въздуха с ръце, ако се запишеш на ММА от първата тренировка ще играеш спаринг и ще научиш нещо полезно а не че в "мосюбидачи" петите ти трябва да са една до друга
    В същите зали има и ММА и борба, в зала на 50 метра има муай тай. И 3те са по-добър избор

Хаха, да определено недей карате! Това лято имах едно спречкване с каратисче, нещо свързано със самоотбраната май тренираше, не им знам 200тате стила, ама кат му влязох ударих го 2 пъти сви се и си сложи ръцете пред лицето и вика стига бе, стига бе.

http://www.vbox7.com/play:cbf94690 - Виж за какво става въпрос в борбата. Но като се има впредвид, че тук е смесена и с свободната.

Класическа - забранени са захватите под пояса.
    Свободна - хващаш навсякъде (без чатала)

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Пич сам си прецени кое ще ти е по-полезно на улицата
    [vbox7]http://www.vbox7.com/play:361cef30[/vbox7]

или

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kpbt8FXwgLk[/youtube]

тва последното е нормален мач по карате. Никаква динамика, всичко е въпрос на физика.

Град
    морската столица
    аз искам първо киокошина няколко месеца и после мисля да мина към муай тай

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    С няколко месеца киокушин вярвай ми нищо ама НИЩО няма да направиш !!!
    1 спаринг няма да изиграеш. Отначало ще ти обясняват 1 месец как се прави удъра, от къде почва, как се завъртала китката, ама как лакътя трябвало да отива назад а юмрука на другата ръка да е под рамото, ама на къде да ти сочат пръстите, ше научиш някоя ката и това е. Най-много някои коремни преси/лицеви да направите дето и у вас можеш си ги правиш. На Муай тая няма да те пуснат веднага на спаринг спокойно. Ще мине някой друг месец, до тогава ще тренираш за сила и издържливост (много здрави тренировки), круши, лапи и т.н.

при мене каратето имаше плюсове във физическа насока, да издържлив бях, ама аз бях тренирал 3 години преди да почна с ММА, бях се готвил за състезания... Бях ходил и на фитнес...

Мега фен Аватара на ZipFail
    Брат, това че ти нищо не си научил, не значи че каратето не струва

Много е интересно как обясняваш какво е карате след 3 години тренировки, като дори хора тренирали 30 години не могат да отговорят на въпроса..

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Обяснявам ти какво представляват тренировките и то в клуба по киокушин във ВАРНА откъдето е потребителя. Като гледам връсниците ми и те толкова са научили. Само дето бяха доста разлигавени. Вероятността той като тренира карате да стане нещо повече е малка.

TheManTheLegend абе братле ти за кво тренираш? Да станеш терминатор на улицата или да поддържаш форма?
    Наистина каратетата са ташак работа ако искаш да бъдеш машина.Ако искаш просто форма тва е избора!

Аз лично тренирам, някой като ми каже нещо по сериозно, вместо да го гледам тъпо, да му вкарам две и да пада.
    И сега някой ще кажат, ами по-лесно е просто да избягаш и да останеш настрана, с насилие не се решава нищо. Ами ако имаш приятелка до теб, как ще изглеждаш?

Така, че с това карате просто се откажи. Много повече ще научиш от другите спортове. А пък щом имаш възможност за ММА какво изобщо се колебаеш ....

виж са с приятелка с приятели... въпроса е общ дали ще стоиш или не това е твой проблем.Аз лично стоя настрани от такива работи,но естествено ,че ако ми кажат нещо на въпреки съм готов да смеля 100-200 кила месо! Мисълта ми е,че е по-добре да се избягват конфликти щото некой праат курвенски номера и ходат с бухалки вериги боксове...
    говора от личен опит щото сме правили сбивания по пловдивските и софииски чалготеки

Въпроса е не да правиш проблеми и да си търсиш боя. Ако някой ти направи проблем, дори и като се опиташ да го предотвратиш не стане ... значи само с бой ще стане.
    Иначе да са 3-ма, 4-ма човека с бухалки, боксове малко трудно ще се справиш. Трябва да си доста опитен и да запазиш спокойствие.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    По принцип не знам се какъв ме мислиш фатрат, но не съм агресор. На никого не правя проблеми, на никого не съм се подигравал ако ще и да е пълният улигофрен. Но има определена група от обществото, която просто си търси проблеми със и без причина. Такива хора си заслужават боя от всякъде. Без да ги провокираш се правят на интересни. Хубавото е че най-добрите в бойните спортове по принцип не са такива, а даже избягват такива ситуации. Разбира се въпросните мишоци като им теглиш един бой почват да те търсят с 4-5 човека зад гърба си въоражени и се мислят за мнооо корави копИлета
    Иначе това за формата-с мма подържаш и форма и се научаваш да се биеш. Защо да избираш само едното като това е 2в1

ми останал съм с вЧепатление ,че гледаш преди всичко за улицата
    иначе така е... за жалост повечето уест сайд го дават и дразнят яко... ще ме накарат да се въоража

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™

абе да ти кажа аз имам палктаа зех я 7 лева ...
    обаче ме е страх да я нося с мен да не ми я наврат отзааде иначе е много удобна г/д една педя е цялата прибрана и за вътрешен джоб на яке е супер удобна.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    откъде и нова ли я взе

втора ръка няква крадена от циганин .Но не съм я използвал до сега,щото не се е налагало слава богу! Иначе е добра

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Циганина докато я гепа бая тупалки е отнесал в главата че да я даде за 7лв

васе, хамалин такъв !! Виж ся човека добре се орентира с киокушина нека сам се убеди като започне успех колега!!! OSU!

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Нека сам се убеди че спорта съква
    Между другото около 80% от записалите се киокушин се отказват първите 3 месеца. Под 5% продължават над 2 години
    това са моите наблюдения в залата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си