.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    правилно това не е за всеки , фактите говорят повече Франциско Филю, Глаубе Фейтоса Семи Шилт..........

Мега фен Аватара на ZipFail
    Доколкото знам при Фунакоши един от 1000 е взимал черен колан, а един на 10 000 черни колани - втори дан...така че е доста нормално

ПП: Иначе съм съгласен, по-голям клуб рядко значи по-добър клуб..

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Абе Мишо кво ги намесваш тия бе, то и от кунг фу може да има някой в К1. Ама те не играят кати и кихон по цяла тренировка сещаш се нали

А пък ако тръгнем така... Фьодор, крокоп, Брок Леснар, Ногиера ...
    100% са > от тея дето ги изреди

да, тия са хората с доказаните имена в ММА няма спор!! Но поне автора ако го вземе присърце ще добие един дух на воин!! А да ти поспоря тия не са по-добри от горе изброените пусни си клипчето Мирко Крокоп срещу Анди Хъг там твоя любим хърватин загуби от човек който имаше рак и не му оставаше много живот !!! OSSU!

П.С: Rip Andy Hug (1964-2000)

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Анди хъг наистина е невероятен, само че:
    той не тренира като каратист, някога е тренирал, но за К1 се тренира по мноооого по-различен начин от това което е тренирал преди
    Така или иначе ако иска да се състезава в К1 ще трябва да опре до услугите на треньор по страйкинг, а по-лесно е направо от сега да почне.
    2) не съм го гледал, анди може да е победил на К1 но ме съмнява че би победил на ММА
    3) Няма значение коя звезда с какъв спорт е почнала. Може най-големия шампион на света да е почнал с даден спорт, ама ти ако го тренираш в обикновена зала и правиш само кати и глупости няма да станеш като него.
    4) Анди е починал от Левкемия, вярно че го наричат "рак на кръвта" ама не е точно...

ми не мисля че за 2:30мин правим кати а ти как мислиш?!!? при условие че наближава областно!! Нека да помислим всички заедно. Разбира се че Анди е минал през страйкинга иначе е трудно но ти като си тренирал само като това не се отнася за всички клубове Пък и още от сега съм почнал с бокса ще видим по нататък сиг и граплинг ще се добавя така че не се коси за мене

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Радвам се че във вашия клуб не играете кати, ама в нашия като се готвим за изпит или състезание по ката излиза 3-4 месеца на година без никакъв спаринг и още няколко с минимален. А състезанията са в продължение на 2-3 месеца, пролетта, тогава г/д стават. Пича е от Варна, така че да знае че ако се запише на карате ше маха с ръце във въздуха до припадък

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си