Ще си го кажа директно - момче съм 12 клас, а момичето 9 от едно у-ще в Пловдив сме.От лятото така да се каже, между нас двамата има нещо, но все зарибявката стигаше само до писане хаха - тя все неможеше да излезе - село,море,балкан на София..Докато един ден не се поизпусна леко, че хич не съм и безразличен.Още от сега уточнявам, че често се караме именно, поради това, че все няма време за да излезем..И така вс. вървеше някак си, докато един мой приятел не и е казал, че я харесвам много..А на жена само това и дай и естествено ми се качи на главата от лигавщини.. както ме харесваше, така изведъж започвах да я отблъсквам много, така изведнъж станах ужасно груб и какво ли още не..А това е едно от момичетата, с които се държа супер мило..В скайп често ме блокираше, после се извинявах, тя ме отблокира и кво ли не..В училище сме различни смени и рядко се засичаме, но винаги като стане усмихнат я поздравявам питам как е.. а тя най-темерутски ми отговаря с 1 дума забива поглед надолу и се изчервява..Преждевременно тя ми каза, че си има и гадже и да не и досаждам, когато и казах добре нп много лесно ще ми станеш напълно безразлична тя веднага почна да ми пише някакви отчайващи глупости ;( да си ги слага на скайпа, както бяха сърцата за гаджето и.. хаха, който никой не е виждал, и чувал, вероятно и тя.И така преди няколко дни отново в у-ще тя така ме подмина и вече ми писна и и казах в прав текст, ако до толкова не съм и приятен да ми го каже по-добре, отколкото да ме отбягва така...Тя отново ме изкара, по черен и от дявола и ми каза писна ми да си измисляш и да ме дразниш и ме блокира..После понеже съм същинска п**ка и писах 4 съобщения в ФБ да ме отблокира никаква реакция...Днес и пиша в чата след 5 мин се сети да ми отг за кво да те отблокирам, само да ми тровиш нервите ли и да ме ядосваш, и когато най-нормално и казах че е важна за мен излезна...А попринцип, ако няколко дни не и пиша или тя го прави или почва да ми харесва по 20 неща в ФБ да ми се набие на очи...Просто е адски странно сега има два варианта:
1.Продължавам да и се моля да ми прости, макар че няма какво и за още един шанс.
2.Давам го неебателен и спирам сякакви контакти с нея, казвайки си, ако е свестна тя сама ще пме потърси, ако ли не не си е струвало.

пп-Толкова говоря за ФБ и скайп щото просто няма gsm, тъй като го е затрила.Мс от сега за съдействието!!!