.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Леко объркана

Здравеите! Търся малко помощ. Вече повече от година и половина ходя с момче което много обичам , но напоследък почнаха да ми минават много странни и различни мисли през главата. Когато сме заедно всичко е наред и няма никакви проблеми , но остана ли сама и започвам да мисля за раздяла. Но всеки път когато мисля за раздяла пък си представям всякакви начини как ще се съберем.Връзката ни е прекрасна,никакви проблеми нито с родители,нито с ревност или нещо друго.Странното е че когато се караме никога не мисля за раздяла , а напротив,чуствам се още по-сигурна във връзката ни. Но тези мисли за раздяла силно ме притесняват-просто примерно си седя в нас и съм на компютъра и си казвам " дали сега ходим или не всеедно,пак ще си стоя тук и ще си правя съсщото" и от там почват накви мисли за раздяла да ми влизат в главата. Не знам дали това е нещо нормално или не.Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна.

Град
    Варна, моретоо :)
    ...
    хЪх...

ами точно заради това пропадат много хубави връзки .. винаги единия от двамата незнае какво иска
    просто когато пак започнат да ти идват такива мисли ... помисли си за хубавите мигове с него ии какво значи той за теб. аз така правя ;
    To the world you may be just somebody, but to somebody you may just be the world.<3

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Мисли си такива неща и после като скъсате само стой и гледай как няма да си седиш и да си правиш същите неща

Животът е адът описан в Библията!

Ха предполагах , че повечето ще ме посъветвате да се разделим но..радвам се че не е така.Благодаря много за разбирането.Имах нужда някой да ми каже ,че всичко това е нормално и няма за какво толкова да се притеснявам. Казаха ми че при дългите връзки попринцип става така и това е просто период,който трябва да се преодолее.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Правете повече секс. Незадоволена си.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

аз мисля че обичаш този човек много и точно от това те е страх.. да не се разделите.. по добрия варянт е да не му споделяш тези твой мисли защото ще почнете да се карате по сериозни и недаи си боже стигнете до РАЗДЯЛА.. успех

Град
    София
    Виждам, че си намерила отговора, който търсиш, но все пак мисля, че има и още нещо, което може да ти помогне ... според мен просто имате нужда малко да освежите връзката си.

Направи му някаква изненада - трябва да бъде колкото неочаквана, толкова и нетипична за теб. И естествено не нещо прекалено "агресивно" - идеята не е да го стреснеш, а да измислиш нещо на което и двамата да можете да се насладите(както и един на друг). В реакцията му сама ще видиш отговора си.
    И ако всичко се получи както трябва, вероятно дори скоро ще ти върне жеста, но недей сама да си го просиш.
    Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си