- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вторият път ??
Имам запитване. Моля да пишат сериозни хора не искам да стават гафове. Въпросът ми е - предстои ми първият път и аз много добре знам че няма да се справя кой знае колко добре, но това не ме бърка кой знае колко (трябва практика)![]()
нали за тва е вторият път
Искам да знам как преминавате към вторият път сваляте презервативя и слагате веднага втория, но така няма ли риск някакъв. Или отивате до банята хвърляте един душ и тогава слагате новия, но така не ви ли изтива мацката
![]()
Единствено това ме притеснява и ако може да ми обясните или то за обясняване няма ама да кажете вие как процедирате
![]()
Първо, че да трябва да минеш през банята след първия път. На мацката повече ще и изстива кефа при мисълта какво може да става като не си взел един душ. И второ едва ли ще си готов веднага след първия път, веднага за втори, че чак презерватива да бързаш да слагаш.
именно ... както каза Shadowsogirl.. тии какво си мислиш, че точно след като си свършил, ще можеш веднага след като махнеш презерватива пак да го напъхаш ли ?![]()
успех ахах тряа малко почивка това онова.. може и душ да си вземете заедно
и за нея ще е по-добре да се поизмие
![]()
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
Ама си мераклия..ти изкарай първия път,пък втория..Да,махаш си презерватива,миеш се (или както предложи ХМ горе) се измиийте заедно , се тая. Ама аз пак предлагам да се съсредоточиш на първия.
До колкото знам е хубаво и да се изпикаеш ,защото остават някви сперматозоиди в уретрата .
Пич,тва не е труп та да изстине!Първоначално написано от ErRoR19
Вива канари...!!
половин цигара и съм готов вече за 2/ри тек.Най-добрата оферта е да се изкъпете заедноПървоначално написано от HeavensMaiden
В неговия случай, може и да е.Първоначално написано от KokoDjambo
Първоначално написано от eliyiy
Браво Шкумба къде се беше покрил последните годиниПървоначално написано от TykaSePisheNick
![]()
Човек, ти си пълна трагедия. Малоумен ли си че не знаеш как се ебе? Ако беше животно, сигурно само на схо щеше да бъдешПървоначално написано от ErRoR19
Кога се слагал презерватива, как да си миел хуя... бла бла, най накрая кой ме наеба: ебеш до посиняване (което явно за теб ще е 1 минута и половина ) и после и купуваш едно хапче Ескапел.