.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Вторият път ??

Имам запитване. Моля да пишат сериозни хора не искам да стават гафове. Въпросът ми е - предстои ми първият път и аз много добре знам че няма да се справя кой знае колко добре, но това не ме бърка кой знае колко (трябва практика) нали за тва е вторият път Искам да знам как преминавате към вторият път сваляте презервативя и слагате веднага втория, но така няма ли риск някакъв. Или отивате до банята хвърляте един душ и тогава слагате новия, но така не ви ли изтива мацката Единствено това ме притеснява и ако може да ми обясните или то за обясняване няма ама да кажете вие как процедирате

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Първо, че да трябва да минеш през банята след първия път. На мацката повече ще и изстива кефа при мисълта какво може да става като не си взел един душ. И второ едва ли ще си готов веднага след първия път, веднага за втори, че чак презерватива да бързаш да слагаш.

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    именно ... както каза Shadowsogirl.. тии какво си мислиш, че точно след като си свършил, ще можеш веднага след като махнеш презерватива пак да го напъхаш ли ? успех ахах тряа малко почивка това онова.. може и душ да си вземете заедно и за нея ще е по-добре да се поизмие
    before nia711
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

Град
    Far far away..
    Ама си мераклия..ти изкарай първия път,пък втория..Да,махаш си презерватива,миеш се (или както предложи ХМ горе) се измиийте заедно , се тая. Ама аз пак предлагам да се съсредоточиш на първия.

До колкото знам е хубаво и да се изпикаеш ,защото остават някви сперматозоиди в уретрата .

Повече от фен Аватара на KokoDjambo

Re: Вторият път ??

Цитирай Първоначално написано от ErRoR19
    но така не ви ли изтива мацката
    Пич,тва не е труп та да изстине!
    Вива канари...!!

Голям фен Аватара на NaGaStYlE
    Цитирай Първоначално написано от HeavensMaiden
    именно ... както каза Shadowsogirl.. тии какво си мислиш, че точно след като си свършил, ще можеш веднага след като махнеш презерватива пак да го напъхаш ли ? успех ахах тряа малко почивка това онова.. може и душ да си вземете заедно и за нея ще е по-добре да се поизмие
    половин цигара и съм готов вече за 2/ри тек.Най-добрата оферта е да се изкъпете заедно

I'm gonna do it my way Момче съм !
    Прочетете!

Цитирай Първоначално написано от KokoDjambo
    В неговия случай, може и да е.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Цитирай Първоначално написано от KokoDjambo
    В неговия случай, може и да е.
    Браво Шкумба къде се беше покрил последните години

Имам запитване. Моля да пишат сериозни хора не искам да стават гафове. Въпросът ми е - предстои ми първият път и аз много добре знам че няма да се справя кой знае колко добре, но това не ме бърка кой знае колко (трябва практика) нали за тва е вторият път Искам да знам как преминавате към вторият път сваляте презервативя и слагате веднага втория, но така няма ли риск някакъв. Или отивате до банята хвърляте един душ и тогава слагате новия, но така не ви ли изтива мацката Единствено това ме притеснява и ако може да ми обясните или то за обясняване няма ама да кажете вие как процедирате
    Човек, ти си пълна трагедия. Малоумен ли си че не знаеш как се ебе? Ако беше животно, сигурно само на схо щеше да бъдеш Кога се слагал презерватива, как да си миел хуя... бла бла, най накрая кой ме наеба: ебеш до посиняване (което явно за теб ще е 1 минута и половина ) и после и купуваш едно хапче Ескапел.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си