- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите за Avon-продуктите!
Преди 2 седмици си взех фдт с пулвелизатор и мога да кажа, че съм изключително доволна! Един от най-добрите, които съм ползвала, да не кажа и най-добрият (а не е да не съм ги сменяла) . От Геловете за душ Senses съм доволна, но само някои от ароматите ми харесват.Серията Planet spa е добра.
Naturals не ми харесват с тия натрапчиви, изкуствени миризми на плодове, а и лосионите са много гадни като консистенция и не овлажняват. От време на време има някой парфюм, който мирише добре.
Някои са хубави, други не, а за трети да не говорим. Има както и ефикасни така и пълни боклуци!!!
Ами аз като се напръскам към 11 - 12 ч, до вечерта се усеща още.Първоначално написано от mecheeeee
Аз пък съм много доволна от продуктите на Ейвън.
Лаковете им са супер,лосионите,душ-геловете,гланцовете,спрейч етата са готини,имам един крем за ръце който е уникален!
И много други неща но сега не се сещам.Този месец очаквам едно червило и ексфолиант..да видим дали и то тях ще съм доволна!![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Ами на мен повечето гримове са ми от там. На месец плащам към 25-30 лева, но като цяло съм доволна. В каталога за ноември има страхотни парфюми. Единственият боклук, на който съм попадала беше гланц за устни, от който получих алергична реакция и ми се поду устната.
Като цяло мога да кажа, че съм доволна. Харесват ми гланцовете, душ-геловете, лосионите за тяло, спирали, фдт.. Само на червилата и гланцовете доста им се различават цветовете от тези в каталога. За парфюмите мога да кажа, че от тези по-евтините от 20 лв съм доволна само от Пур Бланка, иначе другите където са от по 50-60 лв са прекрасни и държат много дълго - напръскала съм си якето миналата година и досега държи.![]()
Дистрибутор съм и в кампаня 15 всичко е с 15% намаление!!!
пишете ми в skype:viki_avon_bg
на мен и гланцовете за устни..Първоначално написано от Korrnyy
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Въпреки че съм била представителка мога да кажа, че имат големи боклуци, но и неща за които си заслужава! Зависи на какво точно попаднеш! :P
Аз от много отдавна използвам продуктите на Avon и съм много доволна. Взимам си душ геловете от всеки брой както и спрейовете за тяло и съм много доволна.
Абсолютният копнеж на едно човешко тяло към точно определено друго и безразличието му към заместителите е една от най-големите загадки на живота . . .