.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Преди 2 седмици си взех фдт с пулвелизатор и мога да кажа, че съм изключително доволна! Един от най-добрите, които съм ползвала, да не кажа и най-добрият (а не е да не съм ги сменяла) . От Геловете за душ Senses съм доволна, но само някои от ароматите ми харесват.Серията Planet spa е добра.
    Naturals не ми харесват с тия натрапчиви, изкуствени миризми на плодове, а и лосионите са много гадни като консистенция и не овлажняват. От време на време има някой парфюм, който мирише добре.

Голям фен Аватара на babyy123
    Някои са хубави, други не, а за трети да не говорим. Има както и ефикасни така и пълни боклуци!!!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от mecheeeee
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Имам новия парфюм на Фърги и е много хубав, на мен ми харесва.
    Колко време се усеща ??
    Ами аз като се напръскам към 11 - 12 ч, до вечерта се усеща още.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Аз пък съм много доволна от продуктите на Ейвън.
    Лаковете им са супер,лосионите,душ-геловете,гланцовете,спрейч етата са готини,имам един крем за ръце който е уникален!
    И много други неща но сега не се сещам.Този месец очаквам едно червило и ексфолиант..да видим дали и то тях ще съм доволна!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Ами на мен повечето гримове са ми от там. На месец плащам към 25-30 лева, но като цяло съм доволна. В каталога за ноември има страхотни парфюми. Единственият боклук, на който съм попадала беше гланц за устни, от който получих алергична реакция и ми се поду устната.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Като цяло мога да кажа, че съм доволна. Харесват ми гланцовете, душ-геловете, лосионите за тяло, спирали, фдт.. Само на червилата и гланцовете доста им се различават цветовете от тези в каталога. За парфюмите мога да кажа, че от тези по-евтините от 20 лв съм доволна само от Пур Бланка, иначе другите където са от по 50-60 лв са прекрасни и държат много дълго - напръскала съм си якето миналата година и досега държи.

Дистрибутор съм и в кампаня 15 всичко е с 15% намаление!!!

пишете ми в skype:viki_avon_bg

Голям фен Аватара на shutUp
    лосионите за тяло и душ-геловете ми харесват..

Повечето неща са боклуци !

Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Харесват ми само някои кремчета и душ-геловете.
    на мен и гланцовете за устни..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Въпреки че съм била представителка мога да кажа, че имат големи боклуци, но и неща за които си заслужава! Зависи на какво точно попаднеш! :P

Аз от много отдавна използвам продуктите на Avon и съм много доволна. Взимам си душ геловете от всеки брой както и спрейовете за тяло и съм много доволна.
    Абсолютният копнеж на едно човешко тяло към точно определено друго и безразличието му към заместителите е една от най-големите загадки на живота . . .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си