- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите за Avon-продуктите!
Какво мислите за Avon-продуктите!?
боклуци с малки изключения
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Наистина има боклуци и то с надути цени. От Ейвън имам само 2-3 душ гела, 2 парфюма.. и един лак за нокти. По едно време реших да бъда представител. Уви, никой не искаше Ейвън, повечето предпочитаха Орифлейм.. Един дол дренки са и двете.
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Някои са хубави, други не, а за трети да не говорим. Има както и ефикасни така и пълни боклуци!!! Цените понякога са просто прекалено увеличени и не си заслужава за толкова малко да се дават толкова много пари! Като цяло...средна работа!
имат и качествени продукти и боклуци ... дадох 5 лева за лак ,който изсъхна след седмица много се бях ядосала,но пък имам професионален молив за очи от AVON и не го сменям за нищо на света идеален ми е
![]()
![]()
Hostis Honori Invidia
а мнение за outspoken by fergie
Пробвах го на тестер и мирише много хубаво ... но да питам издръжлив ли е ???Първоначално написано от bbb2010
Аз въобще не им харесвам сенките, лаковете(лющят се, много бързо изсъхват и са супер бледи), някои от спиралите, нещата им за лице като тоник за почистване, маски, разни кремове срещу пъпки и кремове за лице(имах едни дето започваше да смърди на изветряло половин час след като си го сложиш и се разхождаш така после), имах и разни шампоани дето ми правеха косата отвратителна, дори четки и гребени е
зимала майка ми и сега всичките са захвърлени нанякъдеможе би аз не съм попаднала на добри, иначе ме кефят душ геловете, бутерите, лосионите
мога да ви кажа ,че съм мирисала и съм се пръскала с всеки един от тея парфюми ..дори с мъжките ..издражливи са ,но след половин час всички миришат еднакво ..на мен ми миришат на чубрица след половин час![]()
![]()
Hostis Honori Invidia
не точно доволна..
срейовете за тяло отначало много ми харесваха,но после разбрах че като се пръсна 15 пъти след 5 минути не мириша на нищо![]()
лосионът за тяло е хубав,само не ми харесва това,че не ми мирише точно на ягода..а на накво спарено![]()
мм..гланцовете биват
СТРАШНО доволна от парфюмът perceive![]()
![]()
![]()
![]()
уникално мирише,пръскам се 1-2 пъти и цял ден мириша![]()
кремове за ръце - нищо особенно
спирали - д/г добри..
от лаковете съм ползвала няколко..ноо нищо особенно не си струват парите
от шампоаните с праскова съм много доволна
също от парфюма - Little Black Dress <3![]()
фдт,коректори - доволна
терапията за пъпки специално на мен не ми действа..все едно не съм я правила.
едно оранжево на Advance Techniques супер доволна
от капките за бързо изшушаване на лака .. доволна определено!
интимен гел .. хм доволна
...охх олях сее![]()
аз лично много сам доволна от някои продукти на ейвън даже станах дистрибутор скоро за да мога да си ги зимам по евтино.Много съм доволна от парфюмите и душгелчетата
![]()
Иначе на последък почнаха много играчки да пускат като разни джаджи за грижни бийута позлатени и посребрени сеедно не мога да си ги купя от магазин златни и сребарни....те позлатени трагнали да ми предлагат...ама като цяло съм доволна от продуктите...повече от колкото тези на орифлейм и тяхните не са ло6и но мн са малко тези които имат ка4ество.....
Уффф.... стига толкова 4е и аз се улях... на тая тема мога да споря много....![]()
![]()
ако се намери някой кйто му се говори много по темата нека пише на ЛС...
:P :P
![]()
Имат както боклуци,така и много хубави продуктикакто всяка една фирма
Харесват ми само някои кремчета и душ-геловете.
Трагедията е пълна...
Пфф.. боклуци отсякъде. Единствено съм доволна от спирала Super Shock и спрейчето с кокос.
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Аз като цяло съм доволна..
Няколко пъти попаднах и на боклуци,
но най-чеесто използвам Ейвън..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Взимала съм доста работи. Една приятелка е дистрибутор и и помагам.
Значи доволна съм от кремовете .. Тези за хидратация на лице. Много даже.
Спрея за тяло много ме радва, но не е издръжлив.
Не ми харесват душ-геловете. Някък много са водни![]()
За шампоаните да не говорим. Един лак за коса не могат да измият.
Имам 2 парфюма - Малка черна рокля(страхотен е) и Frueglow пише на другия. И той ми харесва.
И най-доволна съм от гел за почистване на лице със чаено дърво и краставица. Супер свеж и приятен мирис, страхотно почиства лицето ..
2 лака имам също. не съм забелязала да са по различни от всички други лакове.
+ и Skin so soft имам за намаляване разтежа на космите. мм ефект няма особено ..
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Имам новия парфюм на Фърги и е много хубав, на мен ми харесва.
Имам много неща от Ейвън и от всичките съм доволна... може би само от спрейчетата не съм, не са мн дълготрайни...
Колко време се усеща ??Първоначално написано от Sintya
![]()
Имам доста от продуктите на Avon.. като цяло не съм доволна, сред по скъпите неща има качествени, но и те не са нищо особено ! ЦЕНИТЕ НЕ ОПРАВДАВАТ НИСКОТО ИМ КАЧЕСТВО !!!Бих предпочела да дам малко повече пари за нещо, но да знам, че си заслужава и, че е на някоя по добра марка
![]()
Не ми харесват и не си поръчвам.
Аз харесвам продуктите им. Най-много си взимам гланцове и басалмчета за устни(последните 4-5, които си взех, са сладки). Имам много спрейчета за тяло и лосиони Naturals(не хидратират много, но на мен ми харесват миризмите). Имам много тоалетни води. Много съм доволна от парфюма Percive(както каза някой в по-горно мнение - мирише цял ден като пръснеш два пъти). Имам спирали няколко, перли за лице, лакове, крем за ръце, спрейчета и лосиони (не на Naturals), душ гелове - доволна съм.
бях писала и в една друга тема, че съм ползвала повечето им неща и не съм останала особено очарована ..![]()
като цяло не си заслужават ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3