.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Повече от фен Аватара на francyzoi4ety

Различните видове кристали за коса!

Пускам тема за различните видове кристали за коса,тъй като не намерих така,търсих,но не успях да намеря тема точно за кристали за коса.Тук можете да препоръчате кристали кои са по-добри и т.н.Също така можем да си задаваме и въпроси относно косата и какви неща ползваме за нея!
    Дано темата бъде успешна

Днес си купих тези кристали:

Uploaded with ImageShack.us

някакви мнения за тях??

Голям фен Аватара на mokka
    Аз ги ползвам, само тях си купувам. Много съм доволна, определено от всички видове, които съм ползвала тези са най-добрите. Иначе съм имала на Линеа Био, Биофарма също са хубави.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз съм доволна от Биофарма и Сери..
    Само от тях си купувам...
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Благодаря за отговорите,но да ви попитам не омазняват ли много защото когато ги отворих забелязах,че са мноооооооооого мазни...??
    П.С:Коментирайте по темата и поствайте различни неща за косата )

Град
    plovdiv
    Аз си купувам от моята фризъорка... някви вносни..от италия или англия..но много са хубави сега не мога да се сетя за името но като го видя 6те пи6а :P
    Не съжалявай за хората от твоето минало. Има причина да не са в твоето бъдеще.

Като използваш преди си взимах такива на Seri. Отначало беше много добре,но след година-две косата ми стана супер скапана - едвам я оправих. Потърсих информация и открих, че кристалите са виновни за това. За момента ти замазват косъма и го правят гладък и блестящ, но впоследствие ги изсушават и става ужасен.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Ползвам едни български казват се MAGI,сега съм си поръчала от Avon те там са само един вид,така че ги знаете.

аз от AVON имам един серум син казва се:"advance techniques - moisture sleek" много сполучлив продукт,много съм доволна,но вече го няма в каталозите... и сега съм със СЕРИ днес го пробвах добре ми подейства мека ми стана косата,но от веднъж нищо не мога да кажа оставам без мнение по-нататък като го поизползвам вече мога да съм убедена дали ми харесва или не

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ааа може ли да кажете каква цена са?

дайте малко повече инфо .. тия кристали под формата на кaкво са, за какво сe използват,как се използват, къде се продават, цена .. ??

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от yozii
    дайте малко повече инфо .. тия кристали под формата на кaкво са, за какво сe използват,как се използват, къде се продават, цена .. ??
    Течни са, малко като бебешко олио. Нанасят се в краищата на косата (можело и на суха, и на мокра). Предпазват от преси, маши, сешоари, и от накъсване на косата. Разбира се, така съм чела, има различни мнения, че омазнявали, не били полезни и т.н, но аз лично съм доволна. Цените са различни в зависимост от качеството, аз съм си купувала от 3 до 6 лв някъде. При това са изгодни, защото една-две капки ти стигат за цялата коса.

Моите са на Линеа Био и не ме кефят. Предишните ми бяха на Биофарма и миришеха по-хубаво, а и ми правеха по-мека косата. Но и тия вършат работа.

Голям фен Аватара на mokka
    8лв са тези на Сери. Кристалите са за придаване на блясък и мекота (май) на косата, правят я по-лъскава. Слагат се след като си я измила и се е препоръчително да се слагат на връхчетата, може и по-нагоре ама да е далече от корените, че ще се омазни така.

Да ....
    Моята коса много се изсуши от изправянето и понякога се налага да слагам кристали по-нагоре,за да мине пресата без да ме скубе,но въпреки това не ми се омазнява много бързо на 3 дена нормално е,все пак не съм тръгнала да си мажа кристалите по корените...
    Лично аз мисля,че е по-добре да се използват кристали,не че ще променят кой знае какво,но е по удобно и спретнато в косата с тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си