.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Голям фен Аватара на glamouros

Как да постигна по-голямо разнообразие в интимните отношения

Здравейте! Пускам тема за да получа някои съвети от хора с повече въображение от мен. В момента си имам приятел и преди няколко седмици се сближихме... повече. Целувки, прегръдки... френска... НО за сега не съм правила секс, поне не в истинския смисъл на думата - изключвам френската. Има ли някакви начини за разнообразие - играчки... и в общи линии само за това се сещам. Бихте ли ми дали някакви идеи?
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Кофти е да нямаш никакво въображение Толкова е просто, но нали си леко глуповата нека ти обясня - можете да правите секс Вие секс не правите, а играчки искате по дупките да си завирате Колко странни и същевременно скучни могат да бъдат хората
    Ох и един съвет - ако спреш да ядеш по 5 пъти в бъргър кинг и хванеш да се поддържаш малко, може да вкараш още разнообразие
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    всички знаем, че мъжкия полов орган е мускул нали така
    ! Dumbass !

Така, никъде не съм споменала, че играчките ще си ги завирам по дупките. И във форум леко глуповат ще казваш на друг, когато не е основано на лични негативи. Надявам се, че се разбрахме.
    П.С. само факта, че според теб играчките могат само да се ЗАВИРАТ по дупките е достатъчно показателен кой по-точно няма въображение.
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Интересно ! Още секс не правите, а вече скучаете в леглото Иначе можеш да предложиш на приятеля ти да смени гаджето Ето едно добро разнообразие
    ! Dumbass !

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Спри се малко.
    Осъзнаваш ли изобщо какъв въпрос задаваш?Не смятам,че има нужда от отговор на въпроса ти.След като отговори така на предния коментар,то явно знаеш как да разнообразиш връзката Ви в сексуален аспект.Има страшно много варианти за разнообразие,но нужно ли е да се казват?Аз лично мога да ти предложа доста варианти,коит обаче ти би сметнала за прекалено извратени.Като цяло-не биха ти помогнали в случая,просто защото представите ни се разминават драстично.
    Ти дори не спомена ,дали само той ти е правил френска,ти ли си му правила или и двамата?Поясни малко,за да получиш адекватен отговор.Това е.
    Айде чакаме.
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Бих предложила на теб друго, но единствено ще ти благодаря за спама. Ако нямаш с какво повече да си избиеш комплексите спри да ме обиждаш тук или мини на лична, защото не си на женския пазар (но пък не очаквам да правиш разлика - нали там си израсъл) Лека вечер!

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Все още чакам...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Цитирай Първоначално написано от lifelesscorpse
    Все още чакам...
    Добре, Васи.

А сега по темата - правите френска: разнообразете френската. От свирка до свирка има голяма разлика и това е един начин за разнообразяване на креватните упражнения.

Цитирай Първоначално написано от glamouros
    Бих предложила на теб друго, но единствено ще ти благодаря за спама. Ако нямаш с какво повече да си избиеш комплексите спри да ме обиждаш тук или мини на лична, защото не си на женския пазар (но пък не очаквам да правиш разлика - нали там си израсъл) Лека вечер!
    По-добре не отсъждай, кой къде е израсъл, защото в такъв случай ти ще трябва да си отрасла в свинеферма... По-добре спри да говориш глупости във форума, знаем, че нито приятел имаш, нито човек става от тебе. Айде отивай да удариш още 10 бъргъра и стига писа от скука в тоя форум. В егати изрода се превърна Мери, чак жал ми става за теб !!
    ! Dumbass !

Цитирай Първоначално написано от TheAnnoyingAwesomnes
    Цитирай Първоначално написано от glamouros
    По-добре не отсъждай, кой къде е израсъл, защото в такъв случай ти ще трябва да си отрасла в свинеферма... По-добре спри да говориш глупости във форума, знаем, че нито приятел имаш, нито човек става от тебе. Айде отивай да удариш още 10 бъргъра и стига писа от скука в тоя форум. В егати изрода се превърна Мери, чак жал ми става за теб !!
    Не ти ли стана ясно като спрях да ти отговарям на обажданията и смс-ите, че не искам да имам нищо общо с теб?? Просто спри да спамиш темата, грозно е точно ти да говориш така!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^Ама вие май се познавате лично? Забавно.

По темата: опитайте някви сексуални игри, зарчета с пози, сметани и т.н. Идеи бол.

Белезници , кашици , въжета , сметана , течен шоколад ... мисля , че ще свършат работа
    Обичам !

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Заключвам темата от съображение да няма промяна в постовете.
    TheAnnoyingAwesomnes- научи се да си мериш приказките. Не се учудвай, ако ти дадем почивка от форума.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си