- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- има ли смисъл ...
Здравейте![]()
През 2008 се запознах с едно момче.Още оттогава ми стана симпатичен , но и двамата бяхме обвързани тогава и не съм се занимавала с него .През март тази година пак се срещнахме и тръгнахме . Излизахме няколко пъти , но спряхме ... Не знам каква е причината . Може би защото аз се държах като пълна дивачка и не му показах ,че наистина имам чувства към него . Откакто спряхме да излизаме го виждах няколко пъти в една дискотека . Единият път , като ме видя че танцувам с едно друго момче , той си излезе от тамОще няколко пъти се засичахме на същото място и всеки път той се държа като пълен дебил
![]()
Ако аз не го поздравявах , той нямаше и това да направи .
Бяхме приключили всякакви контакти до миналата неделя аз му намерих фб и му исках приятелство . Проведохме следния чат : той: " xei sladuranata kak q karame" аз : dobre sme :] ti kak taka si re6il da si napravi6 facebook ;d той : e trqbva s ne6to da se zanimavam аз: to tova si dosta golqma zanimavka ;d
btw kak ti be6e skype nz dali go imam той: Abe divotiq ama stava da obia6 vreme
И с това се приключи разговора . Тоя олигофрен не ми каза как му е скайпа .
Много го харесвам и не знам какво да правя . Той явно не знае , какви са чувствата ми към него. Да му пиша ли пак нещо на лс или да му пиша някои коментар ? Дали ме харесва все още и дали има смисъл да се занимавам с него ?
П.П: Извинявам се за неграмотния правопис , но много ми се спи
Memento mei, memini tui!
Не вярвам да е чак такъв дебилчо,че да не се е забелязал това.
Я за*би тези ФБ и Skype - намираш и го и така...![]()
Такива въпроси хич не обичамПървоначално написано от s3nsual
![]()
Попитай го отново как му е скайпа. Там му пиши, покани го излезете някой път, ако си сигурна в чувствата си, кажи му и нататък вече съдбата ще реши.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Към заглавието на темата бих добавил:Има ли значение,когато няма смисъл![]()
![]()
Нямам къде да го намеря . Единственият шанс да го видя е , ако засечем в някоя дискотека . Но тогава няма как да си поговорим като хоратаПървоначално написано от Gnom
Memento mei, memini tui!
Пиши му съобщение във фейсбук, че искаш да излезнете някъде. Вижте се, поговорете, кажи каквото имаш да му казваш и така.
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
Аз това го знаех като - "Има ли смисъл,след като няма значение"Първоначално написано от chemist9009
![]()
- По темата:
- Ние откъде можем да знаем дали той те харесва..
Пиши му ЛС и му поискай скайпа..
Ние в случая с нищо не можем да ти помогнем (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥