- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За едно момиче.
Първоначално написано от sensationwhite
случая
Виж какво омбре - заеби тия декламации и давай по същество![]()
Че тя ако е супер свита, комплексирана и неуверена точно такова четиво ще й трябва за да почне да си избива комплексите на него и да го върти както си знаеПървоначално написано от umri
Истината е, че хората, които обикновено съжаляваме (мухльовци, неуверени хора, комплексирани, незабелязвани) са най-склонни да ни предадат, да ни забият нож в гърба, да си играят с нас както искат, защото си "връщат" за начина по който са се чувствали, комплексирани са и имат нужда да "смачкват", когато видят признаци на слабост. (Или по-скоро "признаци на откровение", защото в един нормално устроен свят и в една нормално устроена връзка не би трябвало след подобно откровение някой да реши да те прави на гъз или да помисли, че си слаб. Изобщо да си признаваш чувствата не е слабост, когато нещата са нормални). Комплексираните хора обикновено са най-злобни, но прикрито, те са малодушни и не са склонни да дават от себе си, предпочитат да получават. Именно защото са затворени и са били наранявани. И видят ли благоприятна почва (като това писмо) и ЦИРКЪТ ПОЧВА!
Ако момичето е точно, е по-малък шансът да реши да се изгъзарява и да влачи като кученце автора - по-скоро ще го разбере, защото ще е достатъчно самоуверена да ПРИЕМЕ и ОЦЕНИ такъв жест, а не да почувства нужда да използва случая за да си помпа егото по неприятен за автора начин.
Просто изразявам несъгласие с поста на umri да дадеш писмото, само в случай че е свита, комплексирана и пр.
Между другото, много сладко писмо наистина. Очарователно е, но
1. И аз не бих рискувала да показвам на някого че толкова държа на него, независимо колко е точен и надежден.
2. Бих махнала частта с "Аз заслужавам по-малко", "Обичам те повече, отколкото ти мен и съм Окей с това" и всякаквите подобни неща, с които показваш малоуважение към себе си и своята личност
3. Бих го съкратила доста, но така че да остане сладостта де - не трябва да се страхуваш да си признаваш чувствата!Но просто махни путкенските изрази, и не прекалявай с изразяването на любовта, че както те посъветва umri...
4. Аз като момиче, обожавам комплиментите, нежностите и етц, и бих се РАЗТОПИЛА от такова признание, но това с Анджелина Джоли го махни - мен би ми развалило цялото впечатление![]()
И ти казах вече защо да го сбиеш. Тя може и да е точна, но за всеки случай не се простирай в прекалено големи емоционални излияния.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
оправи си английския...![]()
Адски мило е, браво
П.П. Английския няма значение верен ли е, не е ли, важното е желанието на автора да зарадва приятелката си, така че ако обичате shut up, вие големите англичани ..![]()
добре е, но моя съвет е да не го даваш. знам, че няма да ме послушаш, но след време ще осъзнаеш, че момичетата не оценяват тези неща.
аз също съм писал стихотворения и такива неща и ефекта беше краткотраен, след това ставаш за смях. колкото и романтично да е било и да му се е зарадвала, накрая ще бъдеш "оня с лигавите глупости"
помни ми думата, от опит казвам
Единственото нещо, което съм против са скобите. Нямат място в поезията, майна. Опитай да ги обособиш като отделни изречения или ги замени с многоточие.
дам, за скобите много се чудех и прибързах. на всички останали мога да кажа, че съжелявам че са попадали на такива момичета и имат съответните разочарованиямоето момиче е доста над всичките неща за които вие писахте. нито има нужда да избива комплекси, нито има лоши намерения от какъвто и да е вид, повярваите знам го, защото го усещам. нея просто и беше много кеф и много се зарадва, целият смисъл на това беше да я накарам да се усмихне/разчувства, и да се почувства желана и стойностна за мен
![]()
ако във вашата връзка, вие сте попадали на гадни, надменни и неблагодарни кучки, съжелявам.
другото което е, по-важно е как един мъж действа, а не как говори.
umri,
някои ден ще разбереш защо не съм съгласен с теб.
(приеми че не всички жени са еднакви)
а за английския - имам точно 2 правописни и 2 граматичнi грешки, другото ви е в главите.
сори за правописа, мързи ме
+1Първоначално написано от justwondering
![]()
хареса ми
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!