Приятели на 14 год съм моля ви кажете ми как се прави брада като ва колин врачански.Сигурно ще кажете че съм много малък но не в това е въпроса а как се прави брада като на КАЛИН ВРАЧАНСКИ.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
С мерак се прави брада, иначе кой е тоя?
Много лесно - с години. Ставаш на 24-25 и си готов.
Не разбрах въпроса
За да си направиш такава брада първо трябва да имаш хубава брада. на 14 имаш ли ?
И какво по-точно питаш, как да си я оформиш, или как да ти поникне брада?
Щото на тая възраст не съм виждал хора с такава брада.
разбрах а може ли да ми кажете как да провокирам растеж на брадата имам предвид не само от мустака ами и от бакенбардите
Възможно еПървоначално написано от sv1l3n4o
Ама ще си увредиш организма
Не бързай да се правиш на голям мъж, смешно е![]()
би ли ми казал как моля те а неможе ли да се бръсна мустака и бузите и бакембардите макар че там нямам никаква брада.Това ще провокира ли по обилен растеж а ако не би ли ми обяснил тези начини които знаеш
Както ти кааха по горе не бързай да растеж и да се правиш на мъж!
Аз съм на 16 и вече ме мързи да се бръсна и хода кат чубака, макар че на твойте години и аз исках брада, затова изчакай природата да си свърши работатаwTf !?!?! тва от каде го измислих
javascript:emoticon('
')
още отговори пишете и ми кажете как се пуска и после как се оформя такава брада
Ще чакаш докато ти порасне.
А иначе с бръсненето няма да станат по-големи космите.
ок ок ама ми кажете на колко години ще започне да ми расте брада по бузите и бакембардите
при всеки е различно
ОДИН!!!
бакеМбарди каза![]()
Косми в тези области започват да ти растат на около 14-15 години..Но при всеки си е донякъде индивидуално.. Примерно, на теб може и на 17 чак да започнат да ти растат..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
На мен още от 14 годишен ми започнаха, познавам човек, който е почти 18 и още нямаПървоначално написано от sv1l3n4o
Т.е. при всеки е различно.
а да ми кажете как се оформя такава брада като на Калин Врачански
нека първо отимаш брада пък тогаваПървоначално написано от sv1l3n4o
![]()
Некфи забавни фенчета,мислех че ще са повечето от женската аудитория.Замисли се малко са как от тая брада където я имаш дето и на мъхчета не прилича сигурно да ти порасне гъста брада че и да я оформяш...
може ли някои да обясни за дългите басембарди така със брадата ако ме разбирате плс обяснете ми
Ти си безкрайно ограничен.Кво те вълнува за бакенбардите /аве каква е тая дума../ и брадата?Има тема "Всичко за развитието" там си пише как започва окосмяването по лицето..
Бтв:Един 14-годишен има гъста брада, като на баща ми, а на мен още под бакенбардите /не сериозно, егати думата/ не са започнали да ми излизат тъмни косъмчета.Ама и не бързам, де.То мустака ме мързи да бръсна, пък кво остава... xD
Първоначално написано от eliyiy
Po spokoino be , ne mi se karai.Tuk v Montana nqma mnogo hora s takava brada i zatva pitam
Светланчо, не си ъпвай темата от 2010... казаха ти го вече. Нека не ставаме груби.
Имам малък проблем с моята брада.Проблема е,че почна да расте нагоре от бузите към очите(не точно до тях де ама..)и надоло по шията и не знам дали да я бръсна или ще почне да расте още повече и ще стана кат маймунка(хаха голям смях няма що).Не съм сигурен дали това е нормално.Моля за съвет какво да правя.
ХАХАХА ще се пръсна от смях на 14 брада иска смешен си сериозно :Д .. знаеш ли колко грозно ще бъде някакъв 14 годишен дрисльо с брада :Д омг.. пораснии !!!!!! ;] :Д ти сигурно си гладък като бебе брада ши си оформя хахахаха :Д
Момиче съм!!!
Мале ква брада на 14, аз съм на 18 и няколко месеца и още няям брада само мъхче, което не се забелязва, а над устната се бръсна през 1 месец, а и на 16 започнах да се бръсна над устната и то много рядко и сега още по-рядко го правя просто не ми расте а и така е по-добре изглеждам по-малък
Последно редактирано от mlakniwe2 : 01-15-2012 на 12:43
То си е до ген ве човек няма магия да расте бръдъ
Аз съм реалист.