Значи хващаш си бащата, докато се бръсне и косъмчетата ги събираш в 1 купичка. Така 1-2 дена, докато събереш достатъчно. После взимаш LOCTATE 401 и си ги лепиш там където искаш. Йеееах вече си мачо пред момичетата с брада![]()
Не знам дали тази тема е за бъзик, като го прочетох, но и аз като бях малък исках да се правя на Батиста :д Пораснах сега съм на 17 имам една гъста брада, защото ми е такъв гена и тряя се бръсна през ден... Не ти трябва, а дори и да има начин да си пуснеш брада, не мислиш ли, че ще е грозно 14 годишен с брада, ще изглеждаш на най-малко 30 .... Ще ти дойде времето и на теб и ще ти писне да се бръснеш дори ... Тогава ще имаш брада не като на Калин Врачански, а като на Попа от църквата до вас ...
брат, с провокация не става, стой си мирно и си чакай брадичката да порастне като й дойде времето
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Еми аз съм почти на 18,и нямам брада.Като се бръсна после пак израсва пак го бръсна и така.Миналия месец си оставих да ми порасте,да ми станат косъмчета,и след като ги избръснах,започна да става нещо като брада...
въй, човек, нз колко човека ти обясниха вече, ти не разбра ли?!
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞