.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Алкохолен проблем

Здравейте,

От скоро съм във форума и искам да ви задам един здравен въпрос. Доста често, когато пия алкохол (независимо какъв) на следващия ден получавам обриви и зачервявания на места по тялото. Случвало се е дори да ми се вие свят и да ми се гади. От сега казвам че не прекалявам с количествата. Дали е възможно да е някакъв вид алергия, или можеби нещо друго???

Град
    Плевен
    mi kaто не ти носи не пии

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    За пръв път чувам понятието "алергия към алкохол"

Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    Има, има. Поразрових се в интернет и открих, че си е баш алергия или нещо от сорта на алкохолна непоносимост.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от borko83
    Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    Има, има. Поразрових се в интернет и открих, че си е баш алергия или нещо от сорта на алкохолна непоносимост.
    има и алергия към светлината даже

като не ти понася не пиеш и това е
    ОДИН!!!

Иди да те изследват

Майка ми има подобен проблем, обаче тя освен от алкохол - пие съвсем малко, се изприщва и от плодове. При тебе как е - като ядеш нещо сладко и плодово? :P Сладоледче с ягодки, ммммм

Град
    София
    Добре де,като ти се гади и ти излизат обриви от къв чеп продължаваш да пиеш ?

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Добре де,като ти се гади и ти излизат обриви от къв чеп продължаваш да пиеш ?
    УОК - Умствено ограничен капацитет..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Re: Иди да те изследват

Цитирай Първоначално написано от proyka
    Майка ми има подобен проблем, обаче тя освен от алкохол - пие съвсем малко, се изприщва и от плодове. При тебе как е - като ядеш нещо сладко и плодово? :P Сладоледче с ягодки, ммммм
    Еми за сладко и плодове не съм забелязал нищо, но ще обърна внимания за в бъдеще.

Иначе относно другите коментари - аз не продължавам да се наливам всеки ден, а просто при семейни събирания и тн., след като изпия 1-2 чаши вино ми се получават споменатите симптоми.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    - Алкохолна непоносимост..
    Недей да употребяваш алкохол и
    проблема е решен
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Не ругайте човека бре, проблемът може да не е в алкохола .

Питах го за сладичко и плодове, защото майка ми след като години мислеше, че има алергия, се оказа, че има нещо, наречено "хранителна непоносимост" към плодова захар. Повечето доктори не бяха и чували за такова нещо в Бг

А то си се оказа заболяване и добре, че има приятелка в Германия, та и прати некви хапчета.

Ето това намерих чрез гугеля по въпроса:

http://enzim.blog.bg/

Просто спри да пиеш! Мини на наркотици ако и към тях имаш непоносимост пии само боза

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Алкохолен проблем

Цитирай Първоначално написано от borko83
    Здравейте,

От скоро съм във форума и искам да ви задам един здравен въпрос. Доста често, когато пия алкохол (независимо какъв) на следващия ден получавам обриви и зачервявания на места по тялото. Случвало се е дори да ми се вие свят и да ми се гади. От сега казвам че не прекалявам с количествата. Дали е възможно да е някакъв вид алергия, или можеби нещо друго???
    реагираш бурно на нещо.
    това "нещо" в твоят случай едва ли е чистият алкохол, по-скоро иде реч за всички други неща, които го правят "марков" и "истински" - оцветители, подобрители, консерванти, стабилизатори, аромати, есенции, омекотители, подсладители ......etc...те край нямат!
    дори да пиеш т.н. "домашен чист алкохол" - пак ще е така. домашният е чиста отрова, в която тези фракции съществуват с пулен вид, а в купешкият - те са "симулирани" като се възпроизвежда само част от тях (това е както чистият запис на песен тежащ 200 MB, и MP3 варианта на същата песен тежащ 1,8 MB).

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    - Алкохолна непоносимост..
    Недей да употребяваш алкохол и
    проблема е решен
    Позна!!! Наистина е алкохолна непоносимост. Ако са верни нещата, които разбрах май няма да се стигне до лишения
    Поразрових се налява надясно, консултирах се с разни хора и в крайна сметка май ще се окаже че ми липсва някакъв ензим в стомаха, чрез който разграждам алкохола. Дано само да си намеря и лекарства, защото ми казаха, че специално за България било много трудно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си