- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- justin bieber педофил ли е ...
Добре, айде стига сте се заяждали с момичето, просто кажете мнението си по темата каза и един в началото не е нужно всички да я нападате.
п.п. Според това са пълни глупости. Не е вярно
Любовта е чувство заради което живея, но приятелите са тези заради които бих дала живота си!
Damon Salvatore (h)(h)(h)
Dean and Sam Winchester (h)(h)(h)
Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
![]()
+1Първоначално написано от xGothicGirlx
много ще се радвам да се окаже педофил![]()
![]()
де да бешеПървоначално написано от steffi98
такива смешници като него мАлко ме съмнява
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Спокойно не е никакъв защото с брат ми гледахме клип в Youtube как CNN прават монтажа.
Кво стана брат ти изби ли ги онея каратистчета ли кви бяха ?Първоначално написано от Deynna
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Едвали,той е само на 16Таквиа глупости пишат в нета,не трябва на всичко да се вярва.Това е само поредният слух.Все пак Justin Biber-предофил невъзможно
![]()
Преди няколко дни гледах клипа (или по-точно базика) на CNN където показват какъв е
Много ме изкефи![]()
Ммм не е педофил спокоДаже в БРАВО-то бяха писали и от редакцията бяха отговорили, че не е ... BTW: Това не са новините CNN,а Onion News (имитират някои хора или нещо подобно, не съм сигурна, но става въпрос, че са бъзици)
![]()
If you can live forever what do you live for?
ще спрете ли да дъфчите едни и същи теми?
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
ти не знаеш ли колко мноогоо е важно дали тоя е педофилПървоначално написано от Paramour
![]()
![]()
![]()
If you can live forever what do you live for?
Аз.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!