- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да намекна на момиче, че го харесвам?
Има едно момиче дето го харесвам, имам му и Скайп и Фейкбуук, пишеме си, но как да му намекна, че го харесвам..едни от нашия клас я закачат, ама това е детинско..от различни градове сме и ще е малко трудно да я поканя да излезем..тя си е непрекъснато с някакви момичета, а като си говорим по скайпа е различна, някакси в училище ми обръща по-малко внимание, нормално де, ама..дайте някакви съвети..9 клас съм, ако някой пита.![]()
Докато само я шпионираш от разстояние и я ревнуваш от връстниците си, които поне имат куража да се закачат с нея, макар и по детски, губиш шансовете си изобщо да ти запомни името. Скайп не оставя спомени, отиди при нея и се закачайте, бъди по-готин, но и не се надценявай като играч, за да не си отблъскващ. Говори с общите ви приятели, които те намират за свестен и ги помоли да й кажат по някоя добра дума за теб, ако мисията, която им възложиш мине успешно, тогава я покани някъде да излезете.![]()
И аз я закачам, ама те я блъскат, това на нищо не прилича, а и си говорим как...смисъл изкарваш нещата в другата крайност и не я шпионирам..просто сигурно сега ме приема като приятел и незнам как да и намекна..this is the problem.![]()
Ще те посъветвам само да не и "намекваш". Ти не си няк`во мекотело...ти си мъжът, жените може да дават сигнали и т.н, ти действаш, да не очакваш тя да те свали като и намекнеш?
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
-Момиче, намеквам ти, че те харесвам!
-Ъъъ....
-Чао, засега!!
хЪх...
Как да намекна на момиче,
че го харесвам?
- Я пак ...
Ама както и да е ...
Това със закачането ми е било и все още
ми е много тъпо..Харесваш едно момиче,но
я закачаш с някакви си тъпотии..
Отиваш и й казваш..Или просто се опитваш
да й докажеш,че я харесваш - но не и със
закачане..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от SmilezZz
момиче- среден род, за среден род е "го". По- странно щеше да бъде "я"
по темата:
почни да й пишеш по скайп/ако си срамежлив/, заговаряй я в училище.
Говорете си така всеки ден, и й намекни че я харесваш... питай я дали си има приятел или се навъртай около нея... ще загрее, че си падаш по нея.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
няма смисъл да и намекваш
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Намеквай й, намеквай й....а как трябва да се разбере, ако момичето просто иска "да са приятели", което би обяснило и "успешните" чатове?
Иначе, ако откриете вълшебната формула, и аз я търся...
Само по скайп нищо няма да стане.. глупаво е да й го кажеш по скайп и при положение, че дори не сте излизали!!!
като се окажете в един и същи град, евентуално, й казваш айде на кафе и после тя да му мисли ;дд няма кво толкова да му се мисли-действаш пък квото стане ;пп няма кво да губиш в крайна сметка..
9 клас и говориш за момиче в среден род. Граматически явно е правилно, но мноо си зле ве мой...
Use the Force young apprentice. Use mind-control. This way you may get a blowjob in public.![]()
тва бачка безотказно!Първоначално написано от RoSKo0o0
Кажи и: Виж са кво мацко - искам та ибъ :P :PПървоначално написано от noproblem123
![]()
![]()
Няма начин да не разбере за какво става въпрос![]()