- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- към момичетата
Бихте ли се целували с някой който тъкмо е свалил език от клитора ви или ви е гнусно ?![]()
и защо ще ме е гнус от собственото ми тяло щом хигиената ми е на ниво?
Защото нея я е гнус и иска да разбера дали само тя е ... което се гнуси от себе си..Първоначално написано от neizvestnaaa
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Подобен въпрос е: Дали бихте целували приятелката си след като ви е направила свирка ?
Аз оставам пас !![]()
Разбира се, че не ме е гнус- да ще го целуна![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не ме е гнус естествено! Да не се целуваме до края на работата ли? А и си се чипкам редовно! Няма как да ме е гнус от себе си.
Трагедията е пълна...
Dаже го мисля за възбуждащо!![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
^ 3ма... Невероятно възбуждащо ми действа това да го целувам след като ме е лизал...
Мда, а на мен ми действа възбуждащо чистичка и гладко обезкосмена девойка в очаквателна за тази дейност позиция. Ех... размечтах се.![]()
То за теб кое ли не е възбуждащо.И от дупето в устата те кефело разбрах...Първоначално написано от Biskfitka
Вива канари...!!
и аз нямам нищо против![]()
те не се ли гнусят по принцип като те целуват?Първоначално написано от Alexandra1993
не ми пречи![]()
sleda ot lubovta
Първоначално написано от lubomirky
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Спорта пречи на цигарите :P
Не съм мислила по въпроса до сега...Не ми е проблем.
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Да ме е гнус ? Не ... доста често се случва след като приятелят ми ме лиже да се целуваме , така че ... даже ми харесва , но това е отделен въпрос ...
Обичам !
Към автора:
- Теб гнус ли ти е, като ти прави свирки и после докато я праскаш да те целува тя?![]()
BMW -> Beautiful car!!!
и аз бих казала ,че не ми е проблем
Hostis Honori Invidia
Нещо обърка човекаПървоначално написано от KokoDjambo
Няма от къде да чуеш такова нещо за мен
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Ама като толкова се хвалиш, кажи колко земаш да дойде да те изтракам един път, че ми писна да те глеам насякъде как пишеш:Първоначално написано от Alexandra1993
- Духах на един
- Един ме Еба
- Един ме еба в гъза
- един ме еба в гъзъ и се насрах
Хаха , Gregory House ;d Не бях виждал тоя потребител и мненията му бая време. Липсваха ми винаги червените му постове.
Иначе оставете Александра намира , като има кой да и връзва нека.
Аз , ако правя секс със момиче през което са минали 20-30 члена после трябва с вар да си го търкам и накрая да се скопя.
+1!!! Много малоумен въпрос!!!!!Първоначално написано от neizvestnaaa
![]()
![]()
"Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."![]()
няма нищо срамноо... защо не, това е най-малкото притеснение ...![]()
![]()