- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-голямата радост в живота ви?
Любимият или любимата,семейство,приятел и,материални притежания,абе каквото се сетите.
За момента това за мен са семейството,приятелите и спорта (всичко с топка).
естественно че семейството всичко останало е на последно място (макарче се е случвало да поставя някой неща по-напред за момент но това са инцидентни случай
0
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
1. Семейството
2. Приятелите
3. Бирата, майна![]()
The last time when we shook our hands I saw the fire in your eyes ! Rest In Peace
Семейството ми,гаджето ми и понякога успехите ми![]()
Семейството, приятелите и Танците! (((:
Яденето и гледането на филми.
Семейството ми.
Доказах че като реша нещо мога да го изпълня.
радост в живота ми?
по-скоро семейството, приятелите, хобитата, образованието/кариерата и секви други работи са си НУЖДА, ... всеки човек се нуждае от неща, които да го правят радостен и така нататък![]()
нямам такава
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Семейството ми , както и човека който е най - голямата ми радост и най - голямата ми болка !
Don`t guve a fuck ! xaxa
Най-голямата радост в живота ми се казва Велислава![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
най-голямата радост в последните години е, че бившето ми гадже, което ми разби сърцето, се справя много зле с живота си, за разлика от меннямала грам пари и живеела в някаква избушена панелка под наем на майната си... е така е като ме изхвърли като куче и ги разправяше големи работи.
като ми разказаха за нея ми стана едно толкова готино и задоволно, щото тя ме нарече преди да ме захвърли "бездарник, мързеливец и скапаняк"![]()
ама тва е живота, днес си бездарник и скапаняк, утре не си
но ми стана и малко неприятно, защото още съвсем мъничко я обичам и дори да не си признавам искам всичко с нея да е наред...
тва е
Семейството ми и човека , който е до менИ приятелите ми ..
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Като се замисля... не се сещам в момента нещо, което да ме прави щастлива...
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Football![]()
семейството приятелите народните танци баскетболът и гледането на филми ест![]()
![]()
![]()
ебаси щастливият човек съм![]()
1. Мотора
2. Приятелите
3. Алкохола
![]()
"If you look like an idiot it's probably punk."
Приятелите, музиката и човека който обичам...
19.12.2008![]()
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
жилирани бонбонииии![]()
![]()
![]()
:P :P
Първоначално написано от BladeDancer