- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помощ моля ви
здравейте искам да ми помогнете и да ме посаветвате нещо има ендо момиче в класа което харесвам , но се запознахме преди 2 седмици аз постоянно я гледах тя разбра , че май я харесвам. Разменихме си скайп тел. номера и всяка вечер си пишехме пращахме си прегрътки и понякога целувки и един ден и признах че я харесвам и я също каза че ме харесва и то много от тогава по скайп ми казваше ''мило" един ден излезнахме след даскало и се разхождахме по главната говорхме си после седнахме в един парк и деня мина неусетно (най-приятния ден в живота ми ) , но сам я целунал за да не прибързвам Всичко беше точно доре се прегърнахме силно преди да се разделим ,а тя ми каза че ме обича , но вчера се случи това , че интриганти от класа са ни следили и на нея са и се подигравали страшно много дори е заплакала , а на мен ми казаха ,че не ме харесвала вообще само се подигравала с чуствата ми . Същата вечер и писах по скайп , а тя веднага излезе извън линия обадих и се ядосан и я попитах защо е излязла и какво е станало днес , незнам не се осетих , но май и говорех гадно все едно и се карам , а тя ми каза че нещата които са ми казали не са верни и са ме излъгали и че тя ме харева ,но САМО КАТО ПРИЯТЕЛ все още , защото не ме познавала достатъчно , но тя беше ядосано също и не ми каза нисхто като "целувки" "обичам те" " мило" или др.
В момента съм много объркан и наранен ,защото мисля че бях се влюбил в нея. Кажете ми според вас дали тя в гнева си е казала това и дали има поне малко чуства към мен . И какво да няправя да я отбягвам ли и да не и обращам внимание или да продължавам .
![]()
![]()
![]()
Моля помогнете !!!
Благодаря предварително !
Детински истории. За кво са ви следяли и кво толкова са видяли? Кви са тия интриги дето въртят и кво си мислят, че ще постигнат ? И вие им се хващате..![]()
П.П. Кажи и че тук не са важни те, а само вие двамата![]()
Първо-научи се да пишеш грамотно,защото хората ще ти се смеят след време.
Второ-относно "проблема" ти мога да те посъветвам да поговориш с нея и да се опиташ да изясниш отношенията помежду ви.Обясни и,че я обичаш,а после я попитай дали тя изпитва същото към теб и ако те обича кажи и,че за теб няма значение,че някакви интриганти ви следят и се стараят да ви разделят и също така и кажи,че няма нищо по-силно от любовта и,че именно тя ще спаси връзката ви... хайде успех,неграмотни момко!
А аз си мислех ,че моите истории са детински..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
ако може да не се пишат подигравателни кометари за писането ми или други неща които се отклоняват от темата . Искам просто съвет , ако може
Добре де омбре - що ни го казваш това на нас а не на неяНие какво
![]()
Тя не знае какво иска.Това трябва да ти даде отговор на въпроса какво да правиш.
Ми детска му работа, веднага почват да се подиграват...Първоначално написано от wasch0
Иначе подкрепям този отговор:
П.П. Кажи и че тук не са важни те, а само вие двамата![]()
Интригантите ги обесваш за щорите в класната ви стая. Опитваш се да установиш повторен контакт с момичето. Успех.
кажи на интригантчетата от твоя калс,че са комплексари и никога няма да имат шанса да излезнат с момиче като нея (или нешо подобно)[и тя да го чуе да е по-ефктно] и веднага всички дето мн им знаят остичките ще млъкнат
Само за това мога да се сетя сега,пожелавам ти успех![]()
...
.......... *sigh*..
Face, please don't hate me for this palm I am about to bestow upon thee...
...