- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- пръцкате ли пред гаджето
Случвало ли ви се е да се изпърдите пред гаджето и бихте ли се срамували ако това стане.Аз лично уважавам всяко момиче което е склонно да пръцне пред любимия човек и да не се срамува от това.Даже го намирам за еротично(естествено когато момичетата го правят).Един мой приятел веднъж ми разказваше,че така буди гаджето си за работа
.Е какво мислите.
![]()
![]()
![]()
относно мен и приятеля ми и всички бивши - не никога не ми се е случвало ...![]()
![]()
![]()
Да... като резачка.Бзк
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
Гледаш ли какво ще ти напиша? Гледаш ли?? 1...2.3.. O M M F G (Oh, my mother fuckin` God). Естествено, че неее :>
хЪх...
Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
![]()
![]()
Искам да дам "Refresh" на ума си ..
Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
Да използвам "Undo" за всички мои грешки
и да дам "Save" на всички незабравими спомени.
ми с приятелката ми не го правя ама с братовчетка ми си правим състезание кой повече пъти ще пръдне за един ден :lol: :razz:
простотията по хората ходи.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Е не,много ясно.Ако някой го направи пред мен,няма да го зарежа,ама много ще ми се развали мнението.
направо я изухвам... :д случвао ми се е да пръдна и да и завия главата под юргана... много смях пада! :Д![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Мне, но той го прави понякога ;д много ме разсмива
I want to be remembered as the girl who always smiles
Мале някой от вас са честно много тъпи.Питам ви дали сте пръцкали пред гаджето,не съм писъл,че трябва да е нарочно.И да пръднеш е човещинка,не знам какво някой от вас се вживяват все едно е най ужасното нещо което човек може да направи.
С приятеля ми сме заедно от 4 години и на него доста често му се случва, но не и на мен![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Еротично, викаш.![]()
Ами да еротично е.Не да е някаква 100 килограмова крава(всички жени с това тегло и повече са за боклукаПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
)или някоя бабка,но ако някоя млада мацка се изпръцка ще го намеря за супер секси.
^ Сигурно и много секси мирише после ,ако не е ходила със седмици до тоалетната .
Не сте добре .
Bitch
Еротично пръцкане.Сериозно ли?![]()
Everything changes, but beauty remains ...
D: naprawo da..аз пред мацки не пърдя принципно ама имах 1 аверка дето бяхме заедно с нея около година се случваше често да чуя 'мило пръцка ми се'Първоначално написано от PullMeCloser
![]()
Can It All Be So Simple ?
Мили момчета и момичета,рано или късно в живота си ще усетите пръднята на любимия човек.За да го избегнете трябва да останете single до края на живота си.
Първоначално написано от thoronaro
Ахаха, добра логикаМного по-добре е да слушаш само своята си.
I want to be remembered as the girl who always smiles
Било ЕРОТИЧНОМале много ми е интересно да разбера другите ти виждания за еротика
Направо неискам да си помислям
Какво ще кажеш за уригането а?
![]()
П.Т. В никакъв случай не си го позволям дори пред приятели.. камо ли пък пред него.Дума неможе да става.Донякъде ми е дори неетично.
за еротично пръцкане, моля натиснете 6.
да случвало ми се е.. и аз също го намирам за хубаво![]()
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Първоначално написано от thoronaro
хах баси еротиката![]()
съвсем се побъркахте всички в тоя виртуален свят
![]()
![]()
![]()
ей ся тръгнах![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!