.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

две момчета едно момиче клише , но искам помощ

Така всичко почна през изминалото лято,когато това момиче ми сподели, че ме харесва заедно с още едно момче.Дотогава тя ми беше просто симпатична или можеби съм се самозаблуждавал незнам.Както и да е от този ден чувствата ми се усилиха,но като че ли аз бях номер 2 така го чувствах.А забравих да кажа, че й споделих чувствата си и отговора беше ,че не е сигурна и не иска да рискува приятелството ни бла бла ...нормалните реплики при резачка.Та сега вече любовта ми каточели е застибала но още я има. Какво да правя? За протокола другото момче е обвързано......[/quote]

Тя е постъпила доста кофти да ти каже такова нещо, това е манипулативно, сигурно е искала да види дали ще я преследваш...
    Не й давай да си играе с теб, по-добре я забрави. Ти сам казваш, че няма развитие, така че си на една крачка от това.
    Ако пък решиш, че я искаш на всяка цена, кажи поне в какви точно отношения сте, за да ти помогнем.
    ~ Luv ya!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от TheAceOfLove
    Не й давай да си играе с теб.

тя е побъркан пубер все още, което не знае какво иска от живота . Остави всичко на времето )
    be different ..
    be your self ..

Цитирай Първоначално написано от wasch0
    Цитирай Първоначално написано от TheAceOfLove
    Не й давай да си играе с теб.
    ElinoOor

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: две момчета едно момиче клише , но искам помощ

Цитирай Първоначално написано от ronaldinho80
    Какво да правя?
    По принцип или дефакто?

По принцип - нищо различно от обичайното не е нужно да правиш. Дефакто ти се отава възможност за тройка

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Трябва ли нещо да правиш ? Ако тя те потърси , направи опит да си с нея , ако ли не ... си намери друга ?!
    Don`t guve a fuck ! xaxa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си