- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- две момчета едно момиче клише , но искам помощ
Така всичко почна през изминалото лято,когато това момиче ми сподели, че ме харесва заедно с още едно момче.Дотогава тя ми беше просто симпатична или можеби съм се самозаблуждавал незнам.Както и да е от този ден чувствата ми се усилиха,но като че ли аз бях номер 2 така го чувствах.А забравих да кажа, че й споделих чувствата си и отговора беше ,че не е сигурна и не иска да рискува приятелството ни бла бла ...нормалните реплики при резачка.Та сега вече любовта ми каточели е застибала но още я има. Какво да правя? За протокола другото момче е обвързано......[/quote]
Тя е постъпила доста кофти да ти каже такова нещо, това е манипулативно, сигурно е искала да види дали ще я преследваш...
Не й давай да си играе с теб, по-добре я забрави. Ти сам казваш, че няма развитие, така че си на една крачка от това.
Ако пък решиш, че я искаш на всяка цена, кажи поне в какви точно отношения сте, за да ти помогнем.
~ Luv ya!
Първоначално написано от TheAceOfLove
тя е побъркан пубер все още, което не знае какво иска от живота . Остави всичко на времето)
be different ..
be your self ..
По принцип или дефакто?Първоначално написано от ronaldinho80
По принцип - нищо различно от обичайното не е нужно да правиш. Дефакто ти се отава възможност за тройка![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Трябва ли нещо да правиш ? Ако тя те потърси , направи опит да си с нея , ако ли не ... си намери друга ?!
Don`t guve a fuck ! xaxa