- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Майко ..
Здравейте .. навярноо някойй от вас знаятт,че наскороо писахх тема за един седмокласник ?? Е,познавам бифшото муи гадже и тя ми каза,че тойй искалл да се целуватт и сто на сто и от мен щял да го иска ако се съберем .. може ли да ми дадете някакви съвети какво да правя ако това се случи ?? Проблема е цхе незнам как се целува всички другоо не ее чакк ..![]()
. Loving you is like breathing . . . . how can i stop ?? < 3
Никакви целувки и интимност под всякаква форма. Въздържание, докато изучиш букварчето, започнеш да пишеш грамотно и станеш на ПОНЕ 14.
Дам.Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
Искам да дам "Refresh" на ума си ..
Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
Да използвам "Undo" за всички мои грешки
и да дам "Save" на всички незабравими спомени.
Моля без обидиХилете си се на воля НО НЕ ТУК !!
![]()
Като не искаш да се целувате ще се държите само за ръчичка.
Това знаеш ли как се прави?
Ама човекк мен ме е страх даа нее напраяя някояя хиперр проста издънка катоо например да го ухапя без да искамПървоначално написано от MissNothing
![]()
![]()
![]()
И как така ще го охапеш "без да искаш"![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Емии да се стреснаа .. напримерр аз си мисляя че няма да ме целунее с езикк аа тойй ми пускаа ии инстинктивноо ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
целувай се тогава с труп, ебати.
"ама защо ме целува, ама да не си пъха езика в устата ми..."
божке .. незнам каакво беше товаа .. какъвв беше този стресс обачее сега вечее по-скоро се вълнувам :Д
Сприи даа пишееш такаа бее, многоо ее тъпоо... Акоо и наживоо говорииш такаа, представяям сии какваа лигняя сиии и как маниерничииш, докатоо говорииш...
Аакоо не сиии готоваа за целувкии с езиик, изобщоо не сее занимаваай с момчетаа. Не трябваа тази мисъъл (заа целувкитее) да те гнусии или плашии.
Нее е страшноо да сее целувааш с езиик, пробваай - можее пъък да тии харесаа.
Ноо ако сее чувствааш некомфортноо и ощее сее чувствааш детее, по-добрее си живей животаа, и не се насилвай да правиш нещаа, които ти сее струваат неестествении.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Е добре де стига сте ги критикували относно писането...успя да разбереш какво имаше предвид нали?Еми тогава...нека да си пишат грешно,хили си се пред клавитурата и мълчете.Не е форум за тъпи критики относно писането...тцтцтцПървоначално написано от mArMaLaDkA
(\ /)
(^.^)
(> <).
Първоначално написано от lovesuckx
Това ме разби ! А като се съберете какво очакваш ? Да се държите за ръчичка и да се целувате по челото ?
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Мъници.Проблеми си търсите само.
![]()
Това ме разби ! А като се съберете какво очакваш ? Да се държите за ръчичка и да се целувате по челото ?
[/quote]
Татко...
Като не се чустваш готова , не го прави. Тези неща казват ставали спонтанно...
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Абе мила.. Какво мислиш, че правят гаджетата? Седят и се гледат и миличко, слънчице? Когато обичаш някого прегръщаш го, целуваш го.. Целувката не е нищо не естествено в една връзка. Като не си се целувала и се притесняваш, ами то и другия път така и по-следващия и по-по-следващия .. За всичко си има 1-ви път не се стягай толкова![]()
![]()
Аз бих се събрал с тази от аватара ти, за другите не знам.Първоначално написано от BaffaLsc
Малките деца да гледат Наруто, Покемоните и тем подобни и да не се занимават с неща за големи.![]()
Първоначално написано от lovesuckx
Е, нормално да иска да се целувате. и кво очакваш.
Няма да го ухапеш спокойно. Не вярвам и той да те ухапе (силно)![]()
Прибери го някъде тва притеснение и смело напред. Винаги има първи път.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
ти на колко си години бе?![]()