.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Странен страх..

Ами, може би ще ви прозвучи смешно, но имам страх да се бия, просто не мога ей така някой като почне да ме бута и тн. и да започна да се бия, просто трябва да съм наистина много ядосан зада започна, един вид страх ме е да се бия, мога, но ме е страх, имало е случеи в, които е просто неизбежно и ми се е налагало, и знам, че мога, но понеделник, един започна да ме бласка и трябваше да го одаря, но страхът..........

Супер фен Аватара на fatrat
    и това е по-добре! Такива които искат много да се бият рано или късно си го получават.По-добре стой на страна от бой! ако е неизбежен се абстрахираш и млатиш наред!

Цитирай Първоначално написано от fatrat
    и това е по-добре! Такива които искат много да се бият рано или късно си го получават.По-добре стой на страна от бой! ако е неизбежен се абстрахираш и млатиш наред!
    Можи би е по-добре, но това дето ми се случи не беше точно не избежен, но не искам да стоя като мухльо да му блъска...

Супер фен
    Удряш го у стомаха - ще се свие и ще е безпомощен няколко секунди (при повечето работи номера)
    Ако те е изнервил повече у зъбите, да се научи да не се блъска.
    Вариант 3 - у бъбреците да го удариш (повярвай ми ще те запомни)

ами ако го раздава уест сайд? И събере 30 пишлемета с бухалки и синджири? Казва ти ко кик боксьор! За мен не са проблем 3-4 ма обаче 30 човека който и да е неможе да ги оправи! А щом толкова искаш да го натупаш вкарай му една серия ,след която да не е възможно да се изправи ,без да му пръсвш мутрата!

anonymous546178
    Guest
    просто се сдухваш и те страх да не те бият

непоколебимостта и решението да победиш дават голям % да успееш в схватката,но по-добре е тя да бъде избегната!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Винаги са ми били странни тия дето за най-малкото скачат да се бият
    Хора, вие усти нямате ли да се разберете като големи хора, че трябва всичко да решавате с юмруци? Детско е пък и ако недай си Боже вземеш та удариш някой по-сериозно и после му стане нещо... после пак ти ще си носиш последствията от всичко. Като те блъсне пак го дръпни настрани и го попитай какъв му е проблема и защо го прави и толкова. Не е нужно да се правите на безсмъртни
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

а на теб ясно ли ти е,че има някой които не разбиратот дума? Ако го дръпнеш в страни най-много да те строши от сопа.Автора:както казах-по добре не се занимавай с бой.Все пак ако решиш никога не отсъпвай и знай ,че имаш предимството на първия удар!

Някой ме бута
    Аз - Внимавай! (поглеждам го злобно)
    - Що бе, педал/тъпак etc ..
    Аз- Щот аз така ти казвам.
    - Хахахаха.
    Аз- пляс пляс пляс
    - Тупване на земята.

Не се давай, ще те ебават винаги ако им позволиш веднъж!

Страх от какво ? Страх е от нещо, което ти е непознато или незнаеш как да направиш ! ТИ сам каза , че си сигурен , че умееш да се биеш , няма от какво да се страхуваш ! Едно е да се страхуваш друго просто да не искаш да се биеш .. не е голяма гордост да набухаш някой , ама пук и неможе да се оставяш да те бият , посегнат ли и ти посягай , ударят ли и ти удряй .. иначе или че си бъзльо или вечно набит
    Don`t guve a fuck ! xaxa

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Око за две, зъб за чене!!!

Цитирай Първоначално написано от dakata123
    Око за две, зъб за чене!!!
    и така целият свят остана сляб и щърб

Град
    София
    Еми ако е някой по-едър от теб е нормално (инстинкт за оцеляване) ,но иначе не виждам за какво да те е страх....Аз гледам да избягвам всякакви саморазправии,а и не ми се налага често,но препочитам ако ще ме пребиват да съм се пробвал да направя нещо,отколкото да ме пребият без дори да съм се пробвал да се самосъхраня...

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Страха е нещо нормално
    всеки го е страх от бой, нормално е.

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    като бях по малък а може би и сега още малко ме е страх като се сбия с някой да не го ударя много

В смисъл някой нещо ме нерви удрям го нещо и после добре ли си как си кво ти има
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Супер фен
    Ако те ступат първо тебе, после си е класика да събереш 3-4 авера по-яки с бухалки и да го опътят към Пирогов....

И аз съм донякъде така.Така е по-добре,от колкото да се биеш безразборно без причина.Само дето мен не ме е страх мен да не ме ударят,а да не го ударя така,че да го лежа после.

Супер фен Аватара на fuckme
    нормално.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не мисли, удряй !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си