- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ко да прая
Аз съ6м момиче на 14 съм...Гаджето ми предложи да си помисля да го правим... аз съм готова и ми сее иска но малко ме е страх...не е от него щото ходим от 2 години мн неща сме правили но той се държи на сухо заради мен и ми се иска да го задоволя най-накрая а и себе си също ко да направя
Давай,давай - после чакаме тема "3 ГАДНИ капки потекоха по клитора ми?БРЕМЕННА ЛИ СЪМ?!?!" и за да ти спестя това нека ти отговоря както би направил всеки здравомислещ тука - "ДА С БЛИЗНАЦИ!"
![]()
Има ли смисъл,не си готова,така само си мислиш и да го направите няма да си по различна от другите,а и щом се допитваш до нас не си сигурна.После да не съжеляваш![]()
ако ти се иска наистина не се дърпай дай му се
ех, сладурче.. та ти дори не можеш да кажеш- "гаджето ми иска да си помисля дали да правим СЕКС"..Първоначално написано от bonbonche123
![]()
според мен моментът, в които ще си готова, няма изобщо да го мислиш толкова, ще го искаш с цялото си същество, с всяка твоя клетка, изобщо че няма да те интересува как изглеждаш, какво ще си помисли той и т.н. ..просто не знам дали на 14 можеш да изпиташ такава възбуда.. а иначе може да го задоволяваш и с други методи.. : )
Искаш го!!!Дай му да те прасне!![]()
аз съм момче на мене ми пускат анално няма как да ме болиПървоначално написано от juveteam
![]()
Отидете у вас/тях, събуй му дънките и клекни пред него. Е, натам мисля, че знаеш к'во да праи'ш.
Самия факт че питаш дали да го правиш показва че не си готова. Довиждане. Върни се когато си порастнала.![]()
абе вие за здраво мислещи се имате ХАХАХХА не не мога![]()
![]()
![]()
който търси - намира . ^^
Тъпи деградета, тъпи. ПРАВИ МУ СВИРКИ, аман!
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Щом питаш тук значи не си готова иначе да си го направила досега.
Трагедията е пълна...
Първо не знаех как да го кажа ма като така искате : ИСКАМ ДА МЕ ИЗЧУКА "
Второ вече безмалко да стане, но ни прекъснаха и беше малко кофти.
И трето питам щотоо не съм добра ъжкиня и майка ми няма да е много на кеф![]()
А ДАЛИ ГО ИСКАМ ...О БОЖЕ ДА![]()
![]()
![]()
Ми тогава не разбирам какьв ти е проблема?
Като ти се прави прави! Това, че не можеш да льжеш е хубаво. По-добре майка ти да знае. Няма по-добьр сьветник от нея.
Трагедията е пълна...
Какво си готова ма, ходили от 2г. 12г. си тръгнала с момче, браво 2г. не си му рпавила нищо, а той на колко е?
ГОтова на 14г. за секс ми мисли ми еби се и толкова, после само да не ревете абе май съм бременна, май тече без да спира!![]()
BMW -> Beautiful car!!!
Абе да ти тегли чефтето, какво ще му е? Ще изцирикаш 2-3 пъти като простреляна кобила и ще забравишПървоначално написано от bonbonche123
![]()
![]()
Момиченцата с обрасли интимни части да мълчат.Първоначално написано от Maceto96
![]()
Кажи той на колко е ...
Първоначално написано от Greennight
Ех Деяне, шегобиец си ти.
![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.