- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ко да прая
Той ти е изневерил 10000 пъти за тия 2 години щом си девственица-и си на 14 сто про ще се издъни нещо и ще се побъркаш от страхове и предразсъдъци
Кфо да праиш пусни му пък после както каза Gnom ще чакаме тема "Бременна ли съм" "Дали съм отворена напълно" или друга филмация на момичешкия ум след като е правила секс![]()
![]()
![]()
Да, правилен отговор...но кво ти пука, дай му да та обрули малко, да ти мини меракаПървоначално написано от kriSko94
![]()
Schhh! Hear the silence...
той е на 16 и няма страшно вече се опраихме и не няма да има тема бременна ли съм по простата причина че не съм толкоз тъпа![]()
![]()
Кво уе моме, изчукахте ли се![]()
мхм![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
екстра ни беше аПървоначално написано от bonbonche123
![]()
![]()
![]()
![]()
Разкажи де,колко време издържа 14 годишният бонбон и 16 годишният машинатор?
54 мин 49 сек и 2 стотниПървоначално написано от POKEMONFOREVER
![]()
Ти па ... много си точен. Да не си го мерил с хронометър ?Първоначално написано от wtf2
![]()
![]()
Абе съмнявам се,мисля,че са и 3 стотни ... НО НЕКА МОМИЧЕТО ДА КАЖЕ АКО ИСКА.
първо си помисли дали найстина си готова
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Много изоставаш![]()
![]()
И разкажи какво стана толкова ти писах ме ти накрая само оправих ме се!Първоначално написано от bonbonche123
Ела и сега аз тебе да орпавя! хаха!![]()
BMW -> Beautiful car!!!
Първоначално написано от Sladkiq_Vladko
кфо може да е станало![]()
![]()
![]()
Ми да разкаже как е било, какво е правила тя, той какво и правил и така да видим харесало ли и е, то ако не казва и не спдоеля, значи не и е харесало с него!![]()
![]()
![]()
(базик)
BMW -> Beautiful car!!!
Пръднала му върху патаро*а докато го правели анално![]()
![]()
ПУСНИ МУ НА МОМЧЕТО![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
![]()
![]()
![]()
![]()
2 ГОДИНИ НА СУХО БАСИ
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
DREAM95 бате, сигурен съм, че можеш да си кажеш всичко което мислиш в един коментар. Стига си спамил !!![]()
![]()
![]()
ЕБААААСИ ФИЛМА си гледала ма кифлоооооо!!!Ходите от 12 годишни
.Ти на 12 до кенефа не си ходила сама,па и гадже си имала и сериозна връзка.Па фани го да те разпори,ако е балък да те чака.....деа и малолетните кур*и дет се навъдихте
Според мен е крайно време да скъсате - не може да продължава това вечно!! Той не те обича и трябва да го осъзнаеш! С теб е само за да ти мачка циците и да се хвали пред приятелите! Забий му един шамар пред всички, изплюй му се в лицето и го напсувай като хамалин да си знае....
Е може ли така грубо да говориш на момичето !? Скоро ще се жени ти за "мъжки полови органи" й говориш..