- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам и аз да се допитам до вас :)
Значи ходих с едно момичеи ми беше супер готиното с нея
даваше ми всичко !! Говорили сме си как ще бъдем заедно дълго време
беше ни и на двамата адски хубаво
Просто неможех да погледна друго момиче... нон-стоп ми се вряха,тръгват да ме целуват ... немога и немогаа ... тя беше единствена за мен! Не съм я ревнувал,имах и напълно доверие,не съм я ограничавал в нищо
гледал съм да се чуства красива и желана
Но ето дойде и момента в който тя замина за море и се чувахме естествено всеки ден,но до един момент аз почнах да се чуствам самотен
и тя да ме забравя малко или много
смисъл по рядко ми звънеше и т.н. ( ама като цяло на морето всички са така
всички се отплесват ) ии естествено аз тъпака направих проблем за това,не за друго простоо исках да ми се омилка малко,таа после и аз отидох на море видяхме се
Беше всичко като приказка
бяхме 2 дена,но бяха най-хубавите дни!
Всичко беше наред. После се прибрах ии пак и нещо се скарахме за някакви глупости по телефона ама брутално се скарахме
ии така уж скъсахме
ама ни бяха замразени взаимоотношенията
когато се прибра
се оправихме иии всичко уж беше наред,но аз забелязах някаква корена промяна
държеше се супер тъпото,супер пренабрежителното ... поговрих за това с нея ... тя ми каза,че няма нищо,но аз супер много страдах
и дойде момента в който я скъсах,въпреки че я обичах!! Беше ми тъпо няколко дни,но го преглътнах
разбрах,че на морето докато е била и там дето сме се скарали
е намерила някого и са се целунали ! ( аз все си мисля,че това е защото се е чуствала самотна и някакъв е искал да я бодне и тя му се е вързала на глупоста ) Та реших,че и двамата трябва да продължим напред,за това я дръпнах настрани и си поговорихме
казах и че може да разчита на мене за всичко и че мога да и бъда най-добрият и приятел,но нищо друго
поговорихме си , направихме една дълга и силна прегръдка и кой от къде е
и така мина се време и разбрам от нейни познати,че тя сега събира кураж да ми се извинии за всичко и да се събереме ии да сме заедно... честно казано аз имам чуства към нея,но найстина бях готов да продължа напред
и знам,че така е по-добре,но много се чуда какво да направя! Опасявам се,че в момента пак се чуства самотна и за това се обръща към мен
иии реално погледнато с тоя човек няма какво да ми даде за вбъдеше ( все така си мисля ) , но мамка му.... ОБИЧАМ Я ... ;х
кажете ми какво да правя ... това не е цялата история доста по-дъгла ено накратко ви я разказах
Дано сте ме разбрали
Мерси !
![]()
Позволи ми да резюмирам.
Значи ходих с едно момиче Smile и ми беше супер готиното с неянещо се скарахме за някакви глупости по телефона ама брутално се скарахме Smile ии така уж скъсахмеИ накрая се питаш да останеш ли с нея.намерила някого и са се целунали
НЕ знам защо си мислите, че имате кой знае колко уникални истории.
Щом те е вързала веднъж ще те върже пак
Имаш правоПървоначално написано от w0sh
но принципно съм борбена личност иии наумя ли си нещо,ще го направя!!! Ама точно това е ... дали искам да сме разделени? Пак казвам ... изпитвам супер силните чуства към нея
и според мен човек тряба да следва сърцето си ... ;/
Ами не е така. Човек трябва да следва разума си.
размума ми казва ... Бягай надалече и не се обръщай назад,но в крайна сметка .... човек заслужава 2-ри шанс ... Въпреки,че реално погледнато и друг път е правила грешки,но се научила от тях и не ги правиПървоначално написано от w0sh
Като цяло малко или много тя е на 17 ... и от една страна,знам ли :Х годините играят някаква роляне се наживяла,ама то аз не съм я спирал за нищо ... пфф супер объркан съм,грам немога да се концентрирам
Ще те върже пак 100%. Според мен не трябва да сте заедно..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Първоначално написано от FuckedUp
знам,прав си ... Но не издържам ... Немога да гледам как страда някой ... когато поговря с нея ... ще ви кажа какво е станало :Д само даноо да не сбъркам![]()
мерси много за отговорите) ако може и женският пол да изкажат мнение
![]()
не мисля, че я заслужаваш
изглеждаш и адски свястно момче
Честно казано много се ядосвам за това как карате човека да я зареже толкова лекомислено. Да- винаги трябва да можеш да използваш и здравия си разум за да не бъдеш напълно сляп, но същевременно СЛУШАИ СЪРЦЕТО СИ, защото само така ще си донесеш истинско щастие. Както сам казваш- чувствала се е самотна и някакъв глупак се е възползвал- можеш да й простиш. Ако се съберете отново просто ще гледаш да не правиш глупави грешки, за да няма причина тя да се чувства самотна. Разбира се че няма да бъдеш мекошав и сляп, но ако си пасвате и можете да имате качествено и щастливо бъдеще- на всяка цена си струва да опиташ- може пък заедно да имате нещо което повечето хора никога не намират...
Всеки човек умира, не всеки истински живее.
Върни си я и провери пак дали това момиче заслужава любовта ти. Тя е свикнала да е свободна (каза, че не си я лишавал от нищо). Веднъж на човек отвърже ли му се синджира...после не е сигурно дали ще можеш да му "затегнеш каишката", ако ме разбирашМожеш да дадеш втори шанс ако прецениш и ако наистина я обичаш. Ако се издъни пак, тогава я зарежи. Защо ти е момиче, което при първа възможност, би кръшнало?
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
Броят на смайлитата в първия пост продължава да ме шашва.
емии мерси,че така мислиш,честно казано и нейните приятели/ки казаха същотоПървоначално написано от eatshitsfuckinbitchezhah
Първоначално написано от findthetruth
тя принципно не е такъв човек да кръшкатрудн осе доверява на хората
преди поне беше така
след мен явно почна доста лесно да се доверявама
ама аз и спечелих пълното доверие
) ии явно е видяла по някакъв начин,че има стойностни хора
Първоначално написано от ScorpionGirl
сега тея дни докрая на седмицата,трябва да сме се видялиако събере кураж да ми каже,това което си е наумила,ще го реша на момента
ама предполагам,че ще сме заедно
Ама трява тя да направи първата крачка тоя път ... не аз
мерси много още 1 път![]()
Първоначално написано от jimei
обичам като цяло да звуча веселне обичам да ме виждат тъжен и т.н.
ии съм свикнал така... знам че е досадно и дразнещо
Според мен трябва да и дадеш още един шанс....повечето хора оценяват нещо чак след като го загубят.Така че не виждам защо да не опитате,но ако видиш че пак е същото я зарежи ... Успех !
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Незнам ... аз си мисля,че съм и давал вече 2-ри шанс ... защото сме ходили и преди ама тогава връзката беше незначителнаПървоначално написано от PoRcHeTaTa1
и 2-мата не бяхме толкова заинтерасовани
ии 2 години по късно простоо така стана,че тръгнахме
тя направии всичко
тя искаше и тя направи първата крачка
аз и се доверих ... Сега докато бяхме заедно и бях казал "Внимавай да не загубиш хората,който им пука за тебе!"
![]()
За това незнам дали пък не съм и го дал тоя 2-ри шанс ... първият път връзката не беше нищоо особеноо и двамата го решихме заедно такачеох
обичам я деба ;( и то достааа ;х не съм на себи направо ;(
Не ми е досадно, не ме дразни. Просто повечето емо тийнове, които разказват подобни истории тук се опитват да звучват възможно повече като жертва.Първоначално написано от Jrull
Така че, евала.