.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 85
    последният сън който си спомням е кошмар но няма да го споделям защото е отератителен.Пък и той става за филмов сценарий :P :P

Голям фен Аватара на darsit0
    Че баща ми нещо отива в Америка ( ) и там купува някфа мн яка огромна къща и ми звъни по GSM-а и ми вика да идвам при него Или май ми прати снимки на къщата и после ми се обади и аз му викам "купувай я веднага, кфо ме питаш!" И май после един хбавец дойде и нещо се харесахме и реших да го взема с мене и се събудих баш кат тръгвахме за летището. Чудно как фр ми не се появиха и не ги взех и тях Защооооо не е истинаааааааа

Та къщата изглеждаше поподобен начин, но малко по-голяма http://images01.olx.bg/ui/2/68/78/25106078_1.jpg

или май беше нещо такова http://interiorblog.com/wp-content/u...9-01-thumb.jpg

не помня мн добре, но беше яка
    ЖЕНСК0 СЪМ

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Че съм в магазинчето на даскалото и там нещо учителите ме бяха наказали там и онази продавачката започна да настройва храните (?) срещу мен и те ставаха гиганти и започваха да ме преследват Ще се наложи известно време да спра да гледам филми! xD
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Повече от фен Аватара на JZfan
    Град
    New York
    Цитирай Първоначално написано от DaNGeRousLy
    Една съученичка

Град
    Шумен
    Едно момче от даскало
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    нямам спомен

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

anonymous708973
    Guest
    Телефони! Вчера помагах на нашите да си изберат, че и на двамата им изтичат договорите... и понеже наизустих едно списание буквално...
    Цяла вечер сънувах как Sony Ericcson Vivaz, Sony Ericcson Vivaz Pro, Nokia C6-00 и Sony Ercsson Xperia X10 Mini Pro си танцуваха в кръгче, подканяйки ме да избера.. И от време на време майка ми, която сочеше с пръст и казваше, че тия телефони са прекалено скъпи за "пикла като мен" и ги имали бизнесмени!

Усещам, че пак назрява спор. Искам телефон с блестяща камера, издръжлива батерия и Уай Фай, задължително Нокиа или Сони Ериксон, а не Самсунг и съм влюбена в тия с изваждащите се клавиатури, ама Глобул наистина се излагат. Всичките тия ги предлагат на изплащане по 15-20 лв на месец при сключване на 2-годишен договор с такса 55 кинта на месец! Тва е баси пладнешкия обир! Дано Мтел предлагат нещо по-изгодно, че имам време до Март да реша кой искам и да предложа на нашите изгоден вариант. Щото майка ми като сметне и вика-Квоо, тоя телефон струва 400-500 лв, забрави!
    Влюбена съм във тия, най-много клоня към Сони Ериксон Виваз - Про обаче, щото е със вадеща се клавиатура, а обикновения е сензорен, ама пък има 8 мегапиксела камера! Иначе и двата правят Хай Дефинишън видео, което е уникално! Наистина искам такъв телефон, в момента съм с два - Мтелският ми е Нокиа 6300, в която съм влюбена, а Глобулският ми е една тухла на Самсунг, която искам да сменя.
    Ооох, ако се снабдя с такъв телефон, никога няма да поискам нищо от нашите...
    Иначе гледах една Нокиа 5530 - музикалните, има си Wi Fi, обаче в тия са ми очичките!

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Телефони! Вчера помагах на нашите да си изберат, че и на двамата им изтичат договорите... и понеже наизустих едно списание буквално...
    Цяла вечер сънувах как Sony Ericcson Vivaz, Sony Ericcson Vivaz Pro, Nokia C6-00 и Sony Ercsson Xperia X10 Mini Pro си танцуваха в кръгче, подканяйки ме да избера.. И от време на време майка ми, която сочеше с пръст и казваше, че тия телефони са прекалено скъпи за "пикла като мен" и ги имали бизнесмени!

Усещам, че пак назрява спор. Искам телефон с блестяща камера, издръжлива батерия и Уай Фай, задължително Нокиа или Сони Ериксон, а не Самсунг и съм влюбена в тия с изваждащите се клавиатури, ама Глобул наистина се излагат. Всичките тия ги предлагат на изплащане по 15-20 лв на месец при сключване на 2-годишен договор с такса 55 кинта на месец! Тва е баси пладнешкия обир! Дано Мтел предлагат нещо по-изгодно, че имам време до Март да реша кой искам и да предложа на нашите изгоден вариант. Щото майка ми като сметне и вика-Квоо, тоя телефон струва 400-500 лв, забрави!
    Влюбена съм във тия, най-много клоня към Сони Ериксон Виваз - Про обаче, щото е със вадеща се клавиатура, а обикновения е сензорен, ама пък има 8 мегапиксела камера! Иначе и двата правят Хай Дефинишън видео, което е уникално! Наистина искам такъв телефон, в момента съм с два - Мтелският ми е Нокиа 6300, в която съм влюбена, а Глобулският ми е една тухла на Самсунг, която искам да сменя.
    Ооох, ако се снабдя с такъв телефон, никога няма да поискам нищо от нашите...
    Иначе гледах една Нокиа 5530 - музикалните, има си Wi Fi, обаче в тия са ми очичките!

А аз не помна мн ама сънувах нещо с някво непознато момче
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Нищо не помня o_O
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    in the middle of nowhere
    Напоследък не помня ник`ви сънища...shittaa..
    но помня, че беше много страшно много

Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    еми сънувах как на 3 януари няма да ходя на даскало ... моля и вие не го правете : това е единствения на4ин да ни удължат поне пролетната ваканция !!!
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Беше нещо обикновено и скучно. Май си писах с manliftingbanner по скайп, и после той ме викаше да зариваме някакъв труп. Скука.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от OldSchoolRebel
    Беше нещо обикновено и скучно. Май си писах с manliftingbanner по скайп, и после той ме викаше да зариваме някакъв труп. Скука.
    аххах
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Сънувах, че пиша на бившия ми, че съм се напила и съм питала за него (тва е вярно, стана същата вечер..смисъл пих и исках да ми го доведат, някви такива съм говорила) и той ми отговаря "Ти пак ли ми пишеш бе, я духай" .....
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Снощи сънувах,че правя торта и неска се опитах и станаха 3 неуспешни опита

Повече от фен Аватара на DeinStern
    Град
    City_Of_HaPpIness
    С една приятелка бягахме до някаква спирка, защото много закъснявахме, а спирката като по филмите постоянно се отдалечаваше.. прецакано
    In the eye oft the storm but I ain't scared
    Cause after the storm There'll be calm somewhere

old nick: lori

Снощи,за разлика от предишните 5 седмици сигурно в който сънувах един и същ с нея,как става от леглото ми,първоначално не виждам коя е,виждам татуса й на гърба,тя се обръща и виждам че е тя и т.н. ..., днес сънувах доста по различен,но пак с нея...сънувах че отиваме на училище пеша,времето беше супер и за това не сме били с колата и изведнъж тя ме хвана за ръката,спряхме,застана срещу мен и ме целуна...все едно времето спря и пак започна със звъненето на часовника ми.......

Супер фен Аватара на icebulllet14
    Миии някакви шантави работи. Спомням си само отделни картини а ето ги и тях. Банда вампири. Подземия. В едно от тия подземия говоря по телефона и се оплаквам, че тря'а да гледам братовчедка си (година и малко). После при нас влиза един вампир. И после съм си вкъщи. В кола съм с няколко фр, отиваме да видим къщата на някакъв убит, лепнали усмивки до ушите. Стигаме там и гледаме анимационни герои да тичат насам натам ида си ядат анимирани свински пържоли (ууф, мразя свинско), на фона на абсолютно реалното си място (е, реално като се има предвид, че е сън ;дд)И после се събудих ... и почнах да се смея ;дд
    Bought a ticket for a runaway train
    Like a madman laughin' at the rain
    Little out of touch, little insane
    Just easier than dealing with the pain

RaisedOnRock <333

Velkovsgirl <3333

Greennight <333

Момчето ми..
    http://www.facebook.com/pages/The-be...390516?sk=wall "ХАРЕСАЙТЕ" СТРАНИЦАТА МИ !!Enjoy

Мишле

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Бях в някакъв филм на ужасите :Д Нещо от сорта че ако наречеш някого с истинското му име и убиваха друг и само се опитвахме да запомним прякори на всички :Д После имаше някаквихвърчащи простоии и някакви птици, като от ерата на динозаврите. Ии забивахме чаршафи с пирони за стените о.О
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Някви хора с ножове ...ама само ги държаха и бяха на няква тераса откачам xD

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

"Любимия".

Сънувах , че стрелям с пистолет Проверих в нета и пишеше че ще покажа своята сила и власт
    Л О К О П Л О В Д И В <3 Д Ж Ъ С Т И Н Б И Й Б Ъ Р <3

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Не знам точно кво беше ама карах ATV

С една приятелка бяхме в супер лъскавия магазин и Памела Андерсън се появи. Хаха, да уточня, не съм момче ;ddddddd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си